Türkiye (Son Dakika) Banyoda bıçaklı saldırıya uğrayan kadın yoğun bakımdan çıktı!

Banyoda bıçaklı saldırıya uğrayan kadın yoğun bakımdan çıktı!

Paylaş
Banyoda bıçaklı saldırıya uğrayan kadın yoğun bakımdan çıktı!

Antalya’nın Kemer İlçesi’nde banyodayken bıçaklı saldırıya uğrayarak yaralanan  Emel Yusupova (40), yoğun bakımdan çıktı. Kendisine destek olanlara sosyal medyadan teşekkür eden Emel Yusupova 'Yaptığım iyilikler bana can olarak geri döndü' dedi

Kemer’de 30 Haziran günü banyodayken eve giren 14 yaşındaki U.H.T. tarafından 8 yerinden bıçaklanan evli, 1 çocuk annesi Emel Yusupova, hastanede tedaviye alındı.

Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım servisindeki tedavisinin ardından normal odaya alınan Emel Yusupova, facebook hesabından teşekkür etti.


'YOĞUN BAKIMDAN ÇIKTIM AMA HALA ÇOK CANIM YANIYOR'


Emel Yusupova, "Benim için yürekten dua eden herkese yürekten teşekkür ederim. Yaptığım iyilikler belki bana can olarak geri döndü. Zira bu durumdan canlı çıkmam neredeyse imkansız gibiydi. Rabbimin bana mucizesiydi ancak dilerim Allah bir daha yaşatmasın. Beni arayan, soran, yazan herkese çok teşekkür ederim. Gerçekten hepinize tek tek cevap vermek isterim ama çok yoruluyorum. Yoğun bakımdan çıktım ama hala canım çok acıyor. Bana destek olan yardım eden herkesten Allah razı olsun" dedi.



Emel Yusupova’yı bıçakla yaralayan U.H.T. ise olaydan sonra jandarma tarafından gözaltına alındı. İşlemlerinin ardından aynı gün ailesine teslim edilen U.H.T.’nin akli dengesinin yerinde olup olmadığının tespit için Adli Tıp Kurumu’ndan rapor beklendiği kaydedildi.


Antalya'da banyoda dehşet!


DHA

Haberin Devamı