Spor Baptista haber yolladı

Baptista haber yolladı

Paylaş
Baptista haber yolladı

Misimoviç ve İnsua'nın transferlerini gerçekleştiren Galatasaray yönetimine Roma'dan flaş bir transfer haberi daha geldi

Roma’nın Brezilyalı golcüsü Julio Baptista, menaceri aracılığıyla sarı kırmızılı yönetime haber gönderip, Galatasaray’da oynamak istediğini resmen ilettiği öğrenildi.

Transfer sezonun ilk günlerinde Milan Baros’a alternatif bir golcü arayan yönetim Brezilyalı yıldıza yaklaşık 1 ay önce transfer teklifinde bulunmuştu.

Bir ay önce Galatasaray’ın teklifini geri çeviren Baptista, Avrupa’dan başka bir transfer teklifi gelmemesi ve sezonun başlamasıyla birlikte yine Roma’da yedek kalması sonrasında, G.Saray’ın daha önce yaptığı teklifin cazip olduğunu hatırladı.

Ancak bu kez düşünme sırası ise sarı-kırmızılı kulüpte. Misimoviç ve Insua gibi iki önemli transferi gerçekleştiren başkan Adnan Polat ise Baptista’nın transferi hakkında teknik direktör Frank Rijkaard ile görüşme yapacak.

Bir oyuncu daha transfer etmeyi düşünen sarı kırmızılıların bu transferin ön libero ya da forvet olması konusunda kararsızlığa düştükleri öğrenildi.

Başkan Adnan Polat, Rijkaard ile görüştükten sonra Baptista ya da daha önce transferi gündeme gelen Real Betis’in ön liberosu Emana’nın transferi için karar verecek.

Kadir ÇETİNÇALI/İSTANBUL (DHA)

Haberin Devamı