Türkiye (Son Dakika) Bar kavgası: 3'ü ağır 6 yaralı

Bar kavgası: 3'ü ağır 6 yaralı

Paylaş
Bar kavgası: 3'ü ağır 6 yaralı

İzmir'in Alsancak semtinde, henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan kavgada, bar önünde bekleyen 3 koruma bıçaklandı, korumalar kavga eden 2 kişi de darp edildi

Olay, bugün saat 03.30 sıralarında, Şehitler Caddesi 1504 sokak numara 6’daki barda (Cariye Bar) meydana geldi.

Bara müşteri olarak geldikleri belirtilen T.K. (27), E.K. (24) ve E.T. (26) ile bar önünde korumalık yapan Sercan Gül (27), İsmail Garip (24) ve Ramazan Altan (23) arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı.

Büyüyen tartışma kavgaya dönüşünce Sercan Gül ve İsmail Garip, sırtlarının sol kısımlarından ikişer bıçak darbesiyle Ramazan Altan da vücudunun çeşitli yerlerinden 4 bıçak darbesi ile yaralandı.

3 YARALININ HAYATİ TEHLİKESİ BULUNUYOR

Kavgaya karışan T.K., E.K. ve E.T. ise çevredeki vatandaşlar tarafından darp edildi. Yaralıları gören vatandaşlar kavgayı polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Acil yardım ekiplerinin olay yerinde ilk müdahalede bulunduğu yaralılardan Sercan Gül ve İsmail Garip Yenişehir’deki Suat Seren Göğüs Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne, Ramazan Altan da Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Tedaviye alınan 3 yaralının da hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi. Darp edilen T.K., E.K. ve E.T. ayakta yapılan tedavilerinin ardından ifadeleri alınmak üzere Alsancak Polis Merkezi’ne götürüldü. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Kadir ÖZEN/DHA

Haberin Devamı