Gündem Baraj gölüne uçtular

Baraj gölüne uçtular

Paylaş
Baraj gölüne uçtular

Gümüşhane'nin Torul ilçesinde bir otomobil baraj gölüne uçtu: 2 kişi kayıp

Gümüşhane'nin Torul İlçesi'nde Torul Baraj Gölü'ne uçan otomobilde 2 kişi kayboldu. Kaybolanlardan sürücü Cevat Aydın'ın AK Parti Gümüşhane Milletvekili Kemalettin Aydın'ın akrabası olduğu bildirildi.

Giresun'un Doğankent İlçesi'nden dün öğle saatlerinde Torul İlçesi Zigana Köyü'ne gitmek üzere hareket eden 45 yaşındaki Cevat Aydın yönetimindeki 61 ET 959 plakalı otomobil, Budak Köyü yakınlarında bilinmeyen nedenle göle uçtu.

Sürücü Cevat Aydın ile yanında bulunan 45 yaşındaki Zeki Yiğit otomobille birlikte göl sularında kayboldu. Torul Kaymakamı Şafak Gürçam, kaza ile ilgili şöyle dedi: “Cevat Aydın ve Zeki Yiğit, dün öğle saatlerinde akrabalarına Doğankent'ten yola çıktıklarını haber vermiş. Saat 20.00’ye kadar haber alamayan yakınları jandarmaya ihbarda bulundu. Yol güzergahında yapılan araştırma sonrası Budak Köyü yakınlarında fren izlerine rastlandı ve araç plakası bulundu. Erzurum Arama ve Kurtarma Birliği ile irtibata geçtik. Afet Acil Durum İl Müdürlüğü ve Erzurum’dan gelecek olan ekip baraj gölüne dalış yapacak.”

Hayati YALÇIN/ TORUL(Gümüşhane), (DHA)