Yaşam Barbie dizüstüne geldi

Barbie dizüstüne geldi

Paylaş
Barbie dizüstüne geldi

Kızların sevgilisi 'Barbie' bebekleri teknoloji dünyasına adım attı

Ruth Handler adlı bir iş kadını tarafından oyuncak dünyasındaki erkek egemenliğini yıkmak için tasarlanan Barbie bebekler ilk piyasaya sürüldükleri 1959 yılından bu yana kendilerine özel bir sektör bile yarattı.

Kız çocukları için bir arkadaş olarak tasarlanan Barbie'ler zaman içerisinde güçlü kadın simgesi olunca, pazarlama firmaları bu karakteri farklı ürünlere uyarlamaya başladı.

Kadın ve çocuklar için özel dizüstü Şu anda piyasada Barbie animasyonları, parfümleri ve yatak örtüleri bulunuyor. Güzellik düşkünü bu oyuncak bebek yeni bir sektöre daha adımını attı.

Kadınlara yönelik tasarladığı cep telefonlarıyla tanınan Samsung bu pazarlama anlayışını dizüstü bilgisayarlara da uyguladı. Firma tarafından X170 olarak adlandırılan bu notebook'lar Barbie'ye özel bir dış kaplamayla satışa sunulacak.

Çocuklar ve kadınlar için özel olarak tasarlanan bu cihazda firma donanımsal artılardan çok dış görünüşe önem vermiş. Barbie'ye ait resimlerin bulunacağı bu dizüstü bilgisayarlar ince bir yapıya sahip ve dış kapakları genellikle pembe renkte.

Ürünün ne kadar başarılı olacağını ise zaman gösterecek.

Daha fazlası için ShiftDelete.Net sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Haberin Devamı