Spor Barça Moskova'yı dondurdu

Barça Moskova'yı dondurdu

Paylaş
Barça Moskova'yı dondurdu

Şampiyonlar Ligi G Grubu'nda lider Barcelona, Rusya deplasmanında Spartak Moskova'yı 3-0 mağlup etti ve gruptan çıkmayı garantiledi

Barcelona, Şampiyonlar Ligi'nde geçtiğimiz hafta Celtic deplasmanında aldığı mağlubiyetin ardından bu hafta, Spartak Moskova'ya konuk oldu. Sahadan 3-0 gibi rahat bir skorla galip ayrılan İspanyol ekibi, puanını 12'ye çıkardı ve bir üst tura yükselmeyi garantiledi.

Haberin Devamı

Maçın ilk dakikasından itibaren rakibi karşısında üstün bir oyun sergileyen konuk takım Barcelona, Brezilyalı savunmacısı Dani Alves'in ceza sahası dışından attığı vuruşla 1-0 öne geçti.

Bu golden sonra da orta sahadaki hakimiyetini devam ettiren Barça, 27'de farkı 2'ye çıkardı. Iniesta'nın sert şutunda kaleci Dikan'dan dönen topu tamamlayan Lionel Messi, Luzhniki'de takımını 2-0 öne taşıdı.

İlk devrenin skorunu da Messi belirledi. Arjantinli, 39'uncu dakikada kendisinin ikinci, takımının ise üçüncü golünü kaydetti ve soyunma odasına giderken skoru 3-0 yaptı.

İkinci yarı ise düşük bir tempoda geçti. Konuk takım Barcelona, ilk devrede elde ettiği skora avantajını korumayı başardı ve sahadan 3-0'lık skorla galip ayrıldı.

Haberin Devamı

Bu sonucun ardından Barcelona, G Grubu'ndaki puanını 12'ye çıkardı ve bir üst turu garantiledi. Ev sahibi Spartak Moskova ise 3 puanda kaldı.

Ntvspor