Spor Barça'dan müthiş transfer hamlesi

Barça'dan müthiş transfer hamlesi

Paylaş
Barça'dan müthiş transfer hamlesi

Gelmiş geçmiş en iyi futbol takımı olarak kabul edilen Barcelona, kadrosunu daha da güçlendirme yolunda çok büyük bir adım atıyor

Oynadığı futbolla herkesi büyüleyen ve ortaya koyduğu performansla istatistikleri alt-üst eden Barcelona, sezon sonunda müthiş bir transfer hamlesi yapmaya hazırlanıyor.

Katalan ekibinde hedef, defansın sol kanadına takviye yapmak. Fransız oyuncu Eric Abidal'in karaciğerinde tümöre rastlanmasının ve deneyimli oyuncunun bu sebeple sahalardan uzun süre uzak kalma ihtimalinden ötürü arayışlara başlayan Barça yönetiminin hedefinde ise tek bir isim var: Gareth Bale...

İtalyan basınındaki haberlere göre Tottenham formasıyla özellikle bu sezon harikalar yaratan ve son yılların en görkemli performanslarına imza atan Galli yıldız için Barcelona, İngiliz Kulübü'nün kapısını çalıp 45 milyon Euro artı Bojan Krkic'i teklif edecek.

Tottenham'ın da bu teklife hayır diyemeyeceği yönünde çıkan diğer haberler de bu transferin gerçekleşme ihtimalinin yüksek olduğunu işaret ediyor.

Haberin Devamı