Spor Barça'nın yıldızı Fenerbahçe yolunda

Barça'nın yıldızı Fenerbahçe yolunda

Paylaş
Barça'nın yıldızı Fenerbahçe yolunda

Sarı-lacivertlilerin, F.Bahçeli iş adamlarıyla yediği yemekte bir yönetici, “Krasiç olmadı.. Bonservis bedeli ödemeyeceğimiz Henry'yle temastayız” diyerek masayı heyecana boğdu

Yeri geldiği zaman yapılacak transferleri birbirleriyle bile paylaşmayan F.Bahçe yönetimi stresten olacak ki, ilk kez gündemindeki bir ismi ağzından kaçırdı. Sarı-lacivertli yönetim, F.Bahçeli iş adamlarıyla yediği bir yemekte ısrarla sorulan “Forvete kimi alacağız?” sorusuna “Henry” cevabı verdi.

Kalabalık ortamda yapılan sohbette, bir F.Bahçe yöneticisi aynen şu cümleleri kurdu: “Krasiç’i istiyorduk. Fakat CSKA, 18 milyon Euro istedi.. Krasiç’i almayacağız. Bonservisine para vermeyeceğimiz, Barcelona’nın yıldızı Henry’yle temasa geçtik. İlk hedef o.” Fenerbahçeli iş adamlarının da heyecanlandığı bu isteğin, gerçeklik payını düşündük.. Ve çok da imkânsız bir isim olmadığına karar verdik. Çünkü. Kanarya, şampiyon olursa Devler Ligi’nden en kötü 12.2 milyon Euro alacak.

Bursa elemeyi geçemezse bu rakam 17.2 milyon Euro oluyor.. Ayrıca yeni ihale sonrası yayın gelirini 45 milyon dolara çıkartacak olan Kanarya, bunun 10 milyon dolarını haziranda peşin olarak kasasına koyuyor.

F.BAHÇE YILDA 6 MİLYON VERİYOR


Bir de Henry tarafına bakalım.. Fransız yıldız, ağustosta 33 yaşına giriyor. 2 yıl sözleşmesi var ama Katalanlar, bedavaya bırakacak. Çünkü Henry’nin 2 yılda Barcelona’ya maliyeti 20 milyon Euro.. Ünlü golcü, yılda 6 milyon Euro kazanıyor ama Barça, yıllık 4 milyon da vergi ödüyor. Ve Henry, 6 milyon Euro’ya Türkiye’ye geleceğini aracılarla İstanbul’a iletti.

Tabii bu transfer için bir de Güiza detayı var. Yönetim, İspanyol yıldızın Dünya Kupası’nda parlayıp, teklif getirmesini umuyor. Kaçırdığı goller sonrası aranan forvet olmadığını gösteren Güiza satılabilirse, Henry’ye de İstanbul kapısı açılacak.

Haberin Devamı

Hürriyet