Spor Barcelona ezip geçiyor

Barcelona ezip geçiyor

Paylaş
Barcelona ezip geçiyor

La Liga'da Real Madrid'i deplasmanda 2-0 yenen Barcelona, Deportivo'yu 3 golle geçti ve Madrid ekibiyle arasındaki puan farkını, maç fazlasıyla 6'ya çıkarttı

İsveçli golcüsü Zlatan İbrahimoviç’in sakatlığında ileri uçta 19 yaşındaki Bojan Krkiç’i oynatan Barcelona, ilk golü 15. dakikada bu oyuncunun ayağından buldu.

Krkiç, Xavi Hernandez’in mükemmel ara pasını penaltı noktası civarında yaptığı vuruşla değerlendirdi ve perdeyi açan isim oldu.

Barcelona’nın kalecisi Victor Valdez’in 68. dakikada rakip sahaya gönderdiği topu ileriye çıkararak savuşturan rakip takımın kalecisi Daniel Aranzubia, attığı topun Pedro’ya gitmesiyle gafil avlandı ve Barcelonalı futbolcu, neredeyse orta sahadan vurduğu topla takımını 2-0 öne geçirdi.

Oyundaki son gol, orta saha oyuncusu Yaya Toure’den geldi. Toure, kornerden gelen topu düzgün bir vuruşla ağlara gönderdi ve maçın sonucunu belirleyen golü attı. Barcelona, bu sonuçla puanını 83’e çıkarttı.

En yakın takipçisi Real Madrid, Almeira ile bu akşam karşılaşacak. Günün bir diğer önemli karşılaşması, 3. sıradaki Valencia ile Athletic Bilbao arasında oynanacak.

Haberin Devamı