Spor Barcelona ilk imzayı attırıyor

Barcelona ilk imzayı attırıyor

Paylaş
Barcelona ilk imzayı attırıyor

La Liga ve Şampiyonlar Ligi şampiyonu Barcelona, transferde ilk adımı Villarreal'den Giuseppe Rossi ile anlaşarak atıyor

Villarreal daha önce yaptığı açıklamalarda, 2007'de Manchester United'dan gelen oyuncuyu 30 milyon Euro'dan daha az bir ücrete satmayacaklarını açıklamıştı.

Oyuncunun menajeri Federico Pastorello dün verdiği demeçte oyuncu ile Barça arsında müzakere olduğunu doğrulamıştı.

Katalan gazetesi SPORT'un haberine göre, 30 milyon Euro ödemeyi kabul eden Barcelona, oyuncu ile beş yıllık ya da 4+1 yıllık sözleşme imzalayacak.

Rossi'ye senelek 3 milyon Euro ödemesi beklenirken, oyuncunun perfrormansı ve elde edilen başarılarla bu ücret artabilecek.

Primler göz önüne alınmadığında bile Rossi ücretini ikiye katlamış olacak. Rossi açısından para önemli bir etken, ama her şey demek de değil. Daha önce Rusya'dan da benzer bir teklif alan 24 yaşındaki oyuncu, kariyerinin bu noktasında sportif olarak kendini geliştirebileceği bir takıma gitmek istediği için olumsuz yanıt vermişti.

Barcelona'nın Rossi karşılığında Bojan Krkic'i verme ihtimali de bulunuyor. Bu sezon Villarreal forması ile tüm turnuvalarda 56 maça çıkan İtalyan oyuncu 32 gol atma başarısı gösterdi.

Haberin Devamı