Spor Barcelona - Real Madrid Süper Kupa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? (Şifresiz mi?)

Barcelona - Real Madrid Süper Kupa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? (Şifresiz mi?)

Paylaş
Barcelona - Real Madrid Süper Kupa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? (Şifresiz mi?)

Barcelona ile Real Madrid İspanya Süper Kupası'nda karşılaşacak. Futbolseverler Barcelona Real Madrid Süper Kupa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda merak ediyor. İki dev sezon öncesi karşılaşmış Barcelona Real Madrid'i 3-2 yenmişti. Peki Barcelona Real Madrid Süper Kupa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda, şifresiz mi yayınlanacak?

İspanyol devleri Süper Kupa’da karşılaşıyor. Real Madrid ile Barcelona İspanya Süper Kupası ilk maçında mücadele edecek. Barcelona - Real Madrid Süper Kupa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte dev mücadele hakkında detaylar…

BARCELONA REAL MADRİD SÜPER KUPA MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?


Messi’li Barcelona, Ronaldo’lu Real Madrid’i ağırlayacak. İspanya Süper Kupa mücadelesi 13 Ağustos günü saat 23.00’de oynanacak.

Barcelona Real Madrid maçı TivibuSpor kanalından canlı yayınlanacak.

BARCELONA'DA SON DURUM


Temsilcimiz Arda Turan'ın da formasını giydiği Barcelona'da işler geçtiğimiz sezon beklenildiği gibi geçmedi ve takım sezonu sadece İspanya Kral Kupası'nı kazanarak tamamladı. Ligde ve Şampiyonlar Ligi'nde ezeli rakibi Real Madrid'in şampiyonluğunu izleyen Barça, en azından 2017'yi iki kupayla kapatmak istiyor. Bunun için de Süper Kupa'da zafere ulaşmak istiyor.

Geçen sezonun tamamlanmasının ardından teknik direktör Luis Enrique ile yollarını ayıran Bordo-Mavililer'de teknik direktörlüğe eski futbolcularından olan ve Athletic Bilbao'nun teknik direktörlüğünü yapan Ernesto Valverde getirildi. Transferde mütevazi davranan takım sadece 47.5 milyon Euro harcadı. Diğer yandan geçtiğimiz yazdan bu yana Neymar'ın Paris Saint-Germain'e transfer olacağı dedikodusu bu yaz rekorla gerçekleşti. Fransız kulübü Neymar'ın serbest kalma maddesi olan 222 milyon Euro bonservis bedelini ödeyerek oyuncuyu renklerine bağladı. Bu transfer futbol tarihinin en pahalı transferi olurken, futbolcu piyasasında istenen bonservis rakamlarının da katlanmasına neden oldu.

Katalanlar, Neymar'ın yokluğuna rağmen Lionel Messi, Andres Iniesta, Luis Suarez gibi pek çok yıldıza sahip ve sezon sonunda mücadele ettiği tüm kulvarlarda kupayı kaldıran taraf olmak istiyor. Şüphesiz Barça'nın bu yolda en büyük rakibi yine Real Madrid olacak.

Gelenler: Nelson Semedo (Benfica), Gerard Deulofeu (Everton), Marlon (Fluminense)
Gidenler: Neymar (Paris Saint-Germain), Cristian Tello (Real Betis), Jordi Masip (Real Valladolid), Jeremy Mathieu (Sporting Lizbon)

REAL MADRİD'TE SON DURUM


Madrid ekibinde Zinedine Zidane'ın teknik direktörlüğe gelişi takımın son yıllardaki kötü kaderini değiştirdi. İlk sezonunda Şampiyonlar Ligi'nde şampiyonluğa ulaşan Zidane, geçen sezon ise takımın 7 yıllık şampiyonluk hasretine son verdi ve yine Şampiyonlar Ligi'nde şampiyon olarak ünvanını muhafaza etti. Kazanılan başarılar takımın kendine güvenini yerine getirdi.

Bu yaz döneminde tıpkı Barça gibi Real Madrid de beklenenin aksine transfere büyük paralar harcamadı. Yaz boyunca sadece 47 milyon Euro harcayan Eflatun-Beyazlılar, oyuncu satışından 122 milyon Euro'yu kasasına koydu. Bu miktarın yarısından biraz fazlası Alvaro Morata'nın Chelsea'ye transferinden elde edildi.

Bu sezon Real Madrid hem ligde, hem de Şampiyonlar Ligi'nde ünvanını muhafaza etmeye çalışacak. Diğer yandan İspanya Kral Kupası'nda da ezeli rakibinden ünvanını almaya çalışacak. Yani tüm kulvarlarda şampiyonluğun mücadelesini verecek.

Gelenler: Theo Hernandez (Atletico Madrid), Dani Ceballos (Real Betis)
Gidenler: Alvaro Morata (Chelsea), Danilo (Manchester City), James Rodriguez (Bayern Münih-Kiralık), Mariano Diaz (Olympique Lyonnais), Diego Llorente (Real Sociedad), Burgui (Deportivo Alaves), Pepe (Beşiktaş), Fabio Coentrao (Sporting Lizbon)

ULUSLARARASI ŞAMPİYONLAR KUPASI BARCELONA’NIN


Yeni sezon çalışmalarını ABD'de tamamlayan Barcelona ve Real Madrid, hazırlık karşılaşmasında bir araya geldi. Katalan devi mücadeleyi 3-2 kazandı.

Maça hızlı başlayan Barcelona, 3. dakikada Lionel Messi, 7. dakikada Ivan Rakitic'in golleriyle 2-0'lık üstünlüğü yakaladı.

Ancak ilerleyen dakikalarda toparlanan Real Madrid, 14. dakikada Mateo Kovacic ve 36. dakiada Marco Asensio'nun golleriyle ezeli rakibine yanıt verdi ve ilk yarı 2-2'lik beraberlikle tamamlandı.

İkinci yarıya da iyi başlayan taraf Barcelona olurken 50. dakikada Gerard Pique'nin golü maçın da skorunu belirledi ve Barcelona mücadeleyi 3-2 kazanan taraf oldu.

Karşılaşmaya yedek kulübesinde başlayan Arda Turan, 73. dakikada Brezilyalı yıldız Neymar'ın yerine oyuna dahil oldu.

Barcelona bu galibiyetle Uluslararası Şampiyonlar Kupası turnuvasının da kazananı oldu. Turnuvada Manchester United ve Juventus da yer alıyordu.


Haberin Devamı