Spor Barcelona Roma maç özeti izle: Liverpool Manchester maç özeti

Barcelona Roma maç özeti izle: Liverpool Manchester maç özeti

Paylaş
Barcelona Roma maç özeti izle: Liverpool Manchester maç özeti

Futbolseverler bu akşam iki süper karşılaşma birden izlediler. Biri Barcelona Roma maçı diğeri Liverpool Manchester City maçıydı. Her iki karşılaşma da izleyenlere heyecan dolu dakikalar yaşattı. Karşılaşmayı izleyemeyenler ise maç özetlerini izlemek için internete akın etti.

Şampiyonlar Ligi çeyrek final maçları bugün de devam etti. Bu akşam iki süper karşılaşma futbolseverlere görsel şölen yaşattı. Barcelona Roma ve Liverpool Manchester City karşılaşmaları bol gollü geçti. Mücadeleyi izleyenler heyecanlı dakikalar yaşadı ve deyim yerindeyse futbola doydu.

Barcelona Roma maçının geniş özetini izlemek için aşağıdaki linke tıklayınız.

BERCELONA ROMA MAÇ ÖZETİ

Tek mağlubiyet kral kupasında

Messili Barcelona bu sezon İspanya La Liga ve Şampiyonlar Ligi'nde mağlubiyet yüzü görmedi. Katalan ekibi tek mağlubiyetini Espanyol karşısında Kral Kupası'nda aldı.

Barcelona Şampiyonlar Ligi grup aşamasında D Grubu'nda mücadele etti ve Juventus'un önünde gruptan lider çıktı. İngiliz ekibi Chelsea ile eşleşen Barça rakibi ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı, kendi sahasında çıktığı maçı ise 3-0 kazanarak adını çeyrek finale yazdırdı.

Gruptan lider çıktılar

Juventus ile birlikte çeyrek finale kalan Roma Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda mücadele etti. Gruptan 11 puanla lider çıkan Cengiz Ünder'in takımı ardından Ukrayna ekibi Shakhtar Donesk ile eşleşti. İlk maçta Roma 2-1 mağlup olsa da ikinci maçı 1-0 kazanadarak Barcelona'nın rakibi oldu.

Liverpool Manchester maç özetini izlemek için tıklayınız.

LIVERPOOL MANCHESTER MAÇ ÖZETİ

Gruplarda yenilmediler

Şampiyonlar Ligi'de bu sezon E Grubu'nda mücadele eden Liverpool gruptan na mağlup lider çıkmayı başardı. Jürgen Klopp'un öğrencileri 6 maçta 3 galibiyet 3 de beraberlik aldılar. Çeyrek finalde ise Porto ile eşleşen Liverpool ilk maçta rakibini 5-0 yendi. İkinci maçta 0-0 berabera kalarak çeyrek finale yükseldi.

City gümbür gümbür

İngiltere Premier Lig'de fırtınalar estiren Manchester City 16 puan farkla lider durumda. City bu hafta kazanırsa şampiyonluğunu ilan edecek. Guardiola'nın öğrencileri Şampiyonlar Ligi'nde de grubunu lider tamamladı. İlk 5 maçını kazanan City son maçında yedek ağırlıklı kadro ile çıktığı maçta Shakhtar'a mağlup oldu.







Haberin Devamı