Spor Barcelona 'yuh' dedirtti

Barcelona 'yuh' dedirtti

Paylaş
Barcelona 'yuh' dedirtti

Barcelona'nın, Arsenal forması giyen Fabregas ve Liverpool'un forveti Fernando Torres için harekete geçtiği iddia edildi

İspanya Milli Takımı'nın iskeletini oluşturan Barcelona, bütün takımı toplamaya kararlı... İspanyol ekibinin bu dev proje için 100 milyon euroyu gözden çıkardığı ifade ediliyor.

Ekonomik açıdan darboğazda olan Barcelona'nın, kaynak olarak ise geçtiğimiz günlerde yaptığı forma anlaşması kullanacağı düşünülüyor. Arsenal kaptanı Cesc Fabregas'ın Barcelona'da gönlü olduğu biliniyor.

Zira Katalan ekibinin altyapısından yetişen yıldız oyuncu, her fırsatta eski takımına dönmek istediğini açıklamıştı. Hatta sezon başında Katalan devi bu transfer için bastırmış, Arsenal'in menajeri Arsene Wenger'e takılmıştı.

Ancak iddialar Barcelona'nın astronomik bir teklifle gelmesi halinde Arsenal'in artık Fabregas'ı Emirates'te tutamayacağı şeklinde. Diğer yandan zor günler geçiren Liverpool'da mutsuz olduğu bilinen Fernando Torres için Real Madrid de devrede.

Fakat Atletico Madrid'de yetişmiş El Nino'nun, Real Madrid forması giymeye sıcak bakmadığı düşünülüyor. Bu arada Barcelona, ara transfer döneminin ilk bombasını patlatmış ve PSV Eindoven forması giyen İbrahim Afellay'ı kadrosuna katmıştı. Hollandalı yetenek Ocak ayından itibaren Nou Camp'ta ter dökecek.

Haberin Devamı