Spor 'Barcelona'da birçok oyuncu kendini yere atıyor'

'Barcelona'da birçok oyuncu kendini yere atıyor'

Paylaş
'Barcelona'da birçok oyuncu kendini yere atıyor'

Şampiyonlar Ligi'nde bugün deplasmanda Barcelona ile yarı final rövanşında karşılaşacak İnter'in Brezilyalı orta saha oyuncusu Thiago Motta, Barcelonalı birçok futbolcuyu faul kazanmak için kendilerini yere atmakla suçladı

Motta, Barcelona’nın Nou Camp stadında düzenlenen basın toplantısında, bir soruya "Barça’nın birçok oyuncusu kendini yere atıyor. Bu doğru" yanıtını verdi.

Barcelona’da da bir dönem forma giyen Motta’nın bu sözleri basın toplantısındaki bazı gazetecilerce protesto edildi, hatta bazı gazeteciler Motta’nın bu açıklamasını ıslıkladı.

"Kendini yere atan oyuncuların" isimlerini vermek istemeyen Motta, "Hakemin görevini yapmasına yardımcı olmamız lazım" dedi.

Basın toplantısında Motta’dan sonra söz alan İnter Teknik Direktörü Jose Mourinho, Motta’nın, Barça oyuncularının kendilerini attıklarını söylediğine inanmadığını belirtti.

Mourinho, "Milano’dan ayrılmadan önce oyuncularıma tek söylediğim şey ’hakemlere yardımcı olun, fair play çerçevesinde oynayın’ oldu. Sadece futbol oynamalarını istedim. Barcelona da böyle yaparsa hakemin işi kolay olur" diye konuştu.

Maçı, Belçikalı Frank De Bleeckere yönetecek. İki takım arasında Milano’da oynanan ve İnter’in 3-1 kazandığı ilk maçın 2. yarısında Sneijder ile mücadele eden Barcelonalı Dani Alves, İnter ceza sahasında yerde kalmış, hakem oyunu devam ettirmişti.

Haberin Devamı

AA