Uğur Alkapar Bardağı taşıran son damla
HABERİ PAYLAŞ

Bardağı taşıran son damla

Haberin Devamı

12 yıldır beraber olan Brad Pitt ile Angelina Jolie 2014’te evlenmişti. 3’ü biyolojik, 3’ü evlatlık 6 çocuğu olan çiftin boşanacağı haberi Hollywood’a bomba gibi düşmüştü. Angelina Jolie’nin boşanma davasını açmasına neden olan son damla ortaya çıktı.

Geçtiğimiz günlerde tüm aile özel uçakla Los Angeles’a giderken alkolü fazla kaçıran Brad Pitt çocuklarına önce bağırdı. Sonra da vurdu! Uçaktaki görevlilerden biri, olayı Los Angeles’taki Çocuk ve Aile Hizmetleri’ne ihbar etti. Brad Pitt’e soruşturma açıldı. Bu olayın üzerine Angelina Jolie mahkemeye koştu.

Yine geliyor

Dağıstanlı kemençe üstadı Mark Eliyahu, Mart ayında İKSV Salon’da 3 gece üst üste konser vermiş, biletleri günler öncesinden tükenmişti. Mark Eliyahu 3 Kasım’da İzmir, 4 Kasım’da Ankara’da sahne alacak. 5 Kasım gecesi de Zorlu PSM’de Türkiye turnesini noktalayacak.

Japon tokadı

Geçtiğimiz günlerde bir kadına silah çektiği iddiasıyla hakkında dava açılan Amerikalı şarkıcı Chris Brown’a bir darbe de Japonya’dan geldi. Söz konusu soruşturma yüzünden konser vermesi için gitmesi gerektiği halde, Japonya’ya girişi yetkililerce yasaklandı.

8 milyon takipçi

İngiliz model Emily Ratajkowski yeni neslin yükselen değerlerinden. İnanılmaz vücut ölçüleri ve çalıştığı ünlü markalarla gündemde olan Emily, gençler arasında çok popüler. Öyle ki Instagram’daki takipçi sayısı 8 milyonu geçti!

Dikkat çektiler

Amerikalı tenisçi Serena Williams, Milano Moda Haftası’nda defileleri en önden izledi. Yanında Vogue Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Anna Wintour da vardı. Anna Wintour her zamanki gibi duruşu ve tarzıyla dikkat çekti. Serena Williams’ın neyle dikkat çektiğini görmek için fotoğrafa bakmanız yeterli!

Sıradaki haber yükleniyor...
holder