Spor Bardakla kendini sakatladı

Bardakla kendini sakatladı

Paylaş
Bardakla kendini sakatladı

İngiltere Premier Lig ekiplerinden West Ham United'ın Ekvadorlu oyuncusu Enner Valencia, cam kırıklarına basarak ayak baş parmağını yaraladığı için hafta sonu Arsenal ile oynanacak karşılaşmayı kaçırabilir.

West Ham United kulübünden yapılan açıklamada, evinde çay bardağı kırıklarına bastığı için derin kesik oluşan ayak baş parmağına dikiş atılan 25 yaşındaki Valencia’nın, 14 Mart Cumartesi günü Arsenal deplasmanında takımını yalnız bırakabileceği bildirildi.

Valencia’nın sakatlığını değerlendiren West Ham United Teknik Direktörü Sam Allardyce, oyuncusunun kendileri için önemli bir maç öncesi şanssız bir sakatlık yaşadığını belirterek, "Hastanede gereken tedaviyi gördü ama tam olarak iyileşip cumartesi günü Arsenal karşısında sahaya çıkabilmesi için erken olduğunu düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Brezilya’daki 2014 FIFA Dünya Kupası’nda Ekvador Milli Takımı’nda gösterdiği başarılı performansın ardından Meksika’nın Pachuca takımından 15 milyon avro karşılığında West Ham United’a transfer olan Valencia, bu sezon 30 maçta 5 gol attı.

AA

Haberin Devamı