Yaşam Barış Atay ilk kez yönetmen koltuğunda

Barış Atay ilk kez yönetmen koltuğunda

Paylaş
Barış Atay ilk kez yönetmen koltuğunda

30 yıl boyunca birbirini hiç tanımayan iki kardeşin hayatlarına ve geçmiş acılarına ışık tutan Barış Atay'ın ilk filmi “Eksik” 17 Nisan'da tüm Türkiye'de vizyona giriyor. Filmin ilk fragmanı yayınlandı

Barış Atay'ın ilk filmi "Eksik", 1980 darbesi sonrası parçalanan bir ailenin, 30 yıllık ayrılık sürecine ışık tutmaya çalışırken bir anne (Melek) ve birbirinden ayrı büyümek zorunda kalan iki oğlu (Türker ve Devrim) arasındaki ilişkiyi irdeliyor. Film, üçünün de yıllarca derinlerde sakladıkları özlemle karışık öfkelerine, geçmişte kalmış kırılmanın parçalarını birleştirme çabalarına ve hayatlarında ilk kez yüzleşmelerine tanıklık etmeyi amaçlıyor. Çekimleri geçen temmuz ayında Antakya'da gerçekleştirilen "Eksik", 17 Nisan'dan itibaren Türkiye'de, 23 Nisan'dan itibaren Avrupa'da 9 ülkede vizyona girecek.

Haberin Devamı

startFlvPlayer_PostaV2("divFlvPlayer28902","28902","201503","28902-.jpg","1", "0","'Eksik'in ilk fragmanı yayınlandı");

Barikat Film tarafından yapılan "Eksik"in senaryosu Mehmet Kala ve Şeref Nokta'ya ait. Başrollerini Nur Sürer, Barış Atay, Özgür Emre Yıldırım ve Toprak Sağlam'ın paylaştığı projenin kadrosunda Uğur Polat, Şebnem Sönmez, Funda Eryiğit, Sarp Akkaya, Caner Erdem gibi isimlerin yanı sıra, Sermet Yeşil, Salih Bademci ve Bülent Çolak da konuk oyuncu olarak yer alıyor. Görüntü yönetmenliğini Barış Aygen'in üstlendiği filmin, müziklerini ise Uğur Ateş ve Saki Çimen besteledi.

"Eksik", İKSV Film Festivali'nde de yer aldı.