Spor Barış Özbek'e 12 maç ceza

Barış Özbek'e 12 maç ceza

Paylaş
Barış Özbek'e 12 maç ceza

Barış Özbek, Duisburg'un 1-0 önde götürdüğü Sportfreunde Lotte maçının 26. dakikasında kırmöızı kart görmüş, Duisburg maçı 2-0 kazanmıştı

Duisburg'un Lotte ile oynadığı maçta kırmızı kart gören Barış Özbek'e 12 maç ceza verildi. 4 maçlık cezası ertelenen Barış, 8 maçlık cezasının ardından sahalara dönüşünde benzer bir olaya karışırsa ertelenen 4 maçlık kısım da devreye girecek.


12 maç ceza verildi


Almanya 3.Ligi'nde Duisburg takımında forma giyen Barış Özbek'e 12 maç ceza verildi; bunun 4 maçlık kısmı ertelendi. 30 yaşındaki futbolcu, Sportfreunde Lotte ile oynadıkları maçta bir rakip futbolcunun yüzüne hakemin önünde yaptığı hareket ve rakibinin abartılı düşüşü sonrası kırmızı kart görmüştü. Ardından boynundan çekip indirdiği bir başka rakip futbolcunun üzerine basan, daha sonra saha kenarına yürürken iki rakibinin daha yüzüne eliyle vuran eski Galatasaraylı futbolcu, 8 maç oynayamayacak. Sahalara döndüğünde tekrar benzer bir olaya karışırsa bu cezanın ertelenen 4 maçlık kısmı da devreye girecek. Bu arada Duisburg'un da Barış Özbek'e para cezası vereceği belirtildi.

Haberin Devamı