Spor Barış Özbek'in bileti kesildi

Barış Özbek'in bileti kesildi

Paylaş
Barış Özbek'in bileti kesildi

Galatasaray Başkanı Adnan Polat, Barış Özbek'in takımla ilişiğinin kesilmesini istedi

Adnan Polat ilk olarak Barış Özbek'in biletini kesti. Ankaragücü maçında oyuna 60. dakikada giren ve sorumsuz davranışlarının yanı sıra yaptığı kritik hatalarla 3-2'lik yenilgide büyük rol oynayan futbolcu için Polat, "Bu adamı artık Florya'da görmek istemiyorum" dedi.

Başkent'teki karşılaşmanın ardından çok sinirli ve öfkesi olan Polat, stattan ayrılmadan yöneticilere, "Gereğini yapın. Bu adamı Florya'da asla görmek istemiyorum. Bırakın nereye gidiyorsa, gitsin" diye seslendi.

Başkanın bu sözlerinin ardından Barış Özbek'in, Galatasaray kariyeri de resmen noktalandı. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Barış ile masaya oturulmayacak.

KADRO DIŞI BIRAKILACAK

Fenerbahçe derbisi sonrası Barış Özbek'in Galatasaray'daki kaderi netleşecek. Disiplinsiz yaşamı, başarısız futbolu ve imzasının olduğu senet skandalı ise genç yıldızı adeta ipe götürdü.

Disiplinsiz yaşamı ile tepki toplayan genç oyuncunun forma giydiği maçlarda da sahada tel tel dökülmesi sabırları iyice taşırdı. Yönetim, yeni sözleşme fikrine soğuk bakarken hafta içinde yaşanan senet skandalı ve Ankaragücü maçında yaptığı hatalar Barış'ı bitirdi.

Haberin Devamı