Spor Barış: Yarışı bırakmadık

Barış: Yarışı bırakmadık

Paylaş
Barış: Yarışı bırakmadık

Galatasaraylı Barış Özbek, Fenerbahçe derbisini kaybetmeleri nedeniyle çok üzgün olduklarını söylerken, şampiyonluk yarışını bırakmadıklarını belirtti

Barış Özbek, Galatasaray TV’de yayınlanan "Son Pas" programına katılarak açıklamalarda bulunurken, Fenerbahçe yenilgisinin kendileri için büyük bir hayal kırıklığı olduğunu kaydetti.

Yaşanan durumdan dolayı futbolcular olarak çok üzgün olduklarını dile getiren Barış, şunları kaydetti: "Sonuçta biz bir şampiyonluk yarışındayız ve kaybettiğimiz her maçta şampiyonluktan uzaklaşıyoruz.

"TOPARLANMAMIZ LAZIM"

Hele ki bu tür derbi maçları bizim için çok önemli. Şampiyonluk olarak değil, prestij açısından da bu tip maçlar çok önemli. Üzülmeye devam etmek hiç kimseye yaramaz. Bir an önce toparlanmamız lazım.

Taraftarımızı da ben çok iyi anlıyorum. Bu derbiler çok konuşulur, ama daha çok derbi maçlar oynayacağız ve kazanacağız. Şampiyon olduğumuzda bu yenilginin de unutulacağını düşünüyorum. O yüzden bu maçı unutup kalan 7 haftaya çok iyi hazırlanmamız lazım."

"YARIŞI ASLA BIRAKMAYIZ"

Fenerbahçe karşısında alınan yenilginin ardından, şampiyonluğun kaybedildiği yönünde yorumlar yapıldığını aktaran genç futbolcu, şu ifadeleri kullandı:

"Biz şampiyonluk yarışını asla bırakmayız. Biz son maça kadar bunu göstereceğiz. Önümüzdeki 7 haftayı düşünmememiz gerekiyor. Maçları tek tek düşünerek...

Sivasspor maçı bizim için çok önemli, Fenerbahçe maçından sonra doğru yöne sapmamız için çok önemli fırsat."

"MİLLİ TAKIM İÇİN GÖRÜŞMEM OLDU"

Daha önce Almanya forması giydiği için Türkiye’de milli forma şansını kaybeden Barış, FIFA’nın yaptığı statü değişikliğinin ardından yeniden bu fırsatı yakaladığını vurgularken, yeni göreve gelen teknik heyetle de görüşmesinin olduğunu açıkladı.

2

Haberin Devamı