Magazin Barıştılar, aşk tazeliyorlar

Barıştılar, aşk tazeliyorlar

Paylaş
Barıştılar, aşk tazeliyorlar

Sibel Can'ın, boşanma sürecindeki eşi Sulhi Aksüt ile Londra'da buluştuğu öğrenildi

Can’ın bu ilişkiye karşı çıkan çocukları ise önümüzdeki öğrenim yılında yurt dışında olacak - Sibel Can’ın kasasını boşaltmakla suçladığı 10 yıllık eşi Sulhi Aksüt’e açtığı boşanma davası 1,5 yıldır devam ediyor.

Haberin Devamı

Bir sonraki duruşma 14 Eylül’de. Ancak, Can’ın bu süreçte fikrini değiştirdiği belirtiliyor. Duygularına engel olamayan sarkıcı, geçen haftalarda Londra’daydı.

“Kızım Melisa artık tamamen Londra’ya yerleşiyor. Orada okuyacak. Onun okul işlemleriyle ilgilendim” diyen Can’ın Londra’da tekrar barıştığı eşi Sulhi Aksüt’le de buluştuğu öğrenildi. Can, ilişkisine karşı çıkan çocuklarından 16 yaşındaki Melisa’yı bayramda Londra’ya yerleştirecek. 18 yaşındaki oğlu Engin Can ise önümüzdeki yazdan itibaren yüksek öğrenim için ABD’ye gidiyor.

Melisa ve Engin Can’ın babaları Hakan Ural ise, “Çocuklar Sibel Hanım’la aralarındaki sorunları çözdü. Ben çocuklarımla ilgili verdiği her kararda Sibel Hanım’ın arkasındayım. Şimdi her şey yolunda. Sibel Hanım’ın Sulhi Bey’le tekrar barışması beni hiç ilgilendirmez. O, onun özeli” dedi.

Haberin Devamı