Spor Baros 'üç'ledi, Aslan kükredi

Baros 'üç'ledi, Aslan kükredi

Paylaş
Baros 'üç'ledi, Aslan kükredi

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Galatasaray Ali Sami Yen'de İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 3-1 mağlup etti

Sarı-kırmızılılara galibiyeti getiren golleri 5, 13(pen) ve 41. dakikalarda Milan Baros kaydetti. Konuk takımın tek golü ise 66. dakikada Herve Tum'un ayağından geldi.

Haberin Devamı

Ligde üst üste 4. galibiyetini alan Aslan puanını 12'ye yükselterek 3. sıraya yerleşti. İstanbul Büyükşehir Belediyespor ise 9 puanla 7. sırada yer aldı.

MAÇTAN DAKİKALAR

Dakika 2: Cana’nın ara pasıyla savunmanın arkasına sarkan Baros’un ceza sahasında kaleciyle karşı karşıya pozisyonda yaptığı vuruşta top Hasagic’ten döndü. Dönen top Baros’a çarparak kaleye yönelirken, son anda araya giren Ekrem, topu uzaklaştırdı.

Dakika 5: Serkan’ın sağdan yaptığı ortada iyi yükselen Baros, savunma oyuncuları arasında kafa vuruşuyla topu ağlara yolladı: 1-0.

Dakika 11: Serkan’ın sağdan ceza sahasına yaptığı ortada, Baros’un göğsüyle önüne almaya çalıştığı topa Rızvan eliyle müdahale edince hakem Bülent Yıldırım, penaltı noktasını gösterdi. 13. dakikada penaltı atışını kullanan Baros, topu kaleci Hasagic’in solundan ağlara gönderdi: 2-0.

Haberin Devamı

Dakika 41: Aydın’ın pasında ceza sahasında topu havalandıran Baros, daha sonra düşmesine rağmen yerde yaptığı şık vuruşla meşin yuvarlağı filelere gönderdi, takımının ve kendisinin 3. golünü kaydetti: 3-0.

Dakika 51: Ceza sahası içerisinde ayağı kayan Cana, topu bir anda İbrahim Akın’ın önüne bıraktı. Kaleciyle karşı karşıya kalan İbrahim Akın’ın vuruşunda top auta gitti.

Dakika 66: Sağdan serbest vuruşu kullanan Gökhan Süzen’in ceza sahasına yaptığı ortada arka direkte yükselen Tum’un kafa ile dokunduğu top ağlara gitti: 3-1.

Dakika 81: Kewell’ın vuruşunda top kaleci Hasagic’ten döndü.

Dakika 84: Gökhan Süzen’in serbest vuruşunda kalesini terk eden Ufuk’un yumruklayıp uzaklaştırmaya çalıştığı top, ceza sahasının hemen önünde bulunan İbrahim’e geldi. Bu futbolcunun vuruşunda Servet topu çizgiden çıkardı.

GECENİN YILDIZI BAROS

Galatasaray'ın tecrübeli forvet oyuncu attığı gollerle ve yaptırdığı penaltıyla maça damgasını vuran isim oldu. Çek oyuncu 5. dakikada kafa vuruşuyla attığı golden sonra 13. dakikada Belediyesporlu Rızvan'ın topa elle müdahale etmesini sağladı ve takımı adına penaltı kazandırdı.

Penaltı atışını da düzgün bir vuruşla ağlara gönderen Baros 40. dakikada tekrar sahneye çıktı ve yere düşerken vurduğu voleyle takımının 3. golünü kaydetti.

Haberin Devamı

Yıldız oyuncu 73. dakikada arka adelesindeki gerginlik sebebiyle yerini Barış Özbek'e bıraktı.