Spor Baros'tan mutlu son

Baros'tan mutlu son

Paylaş
Baros'tan mutlu son

Galatasaray yönetimi, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Çek golcü Milan Baros'la 2 yıllığına yeniden anlaşmaya vardı

Galatasaray yönetimi, sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Milan Baros’la yeniden anlaşmaya vardı. Sarı-Kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, “Milan Baros ile 2 yıl daha” ifadesi kullanılırken, “Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı oyuncularımızdan Milan Baros ile olan sözleşmemiz 2012- 2013 sezonu sonuna kadar uzatılmıştır” denildi.

Haberin Devamı

2008 yılında Fransız ekibi Lyon’dan Galatasaray’a gelen Baros, attığı gollerle Sarı-Kırmızılı taraftarların gönlünde taht kurmuştu. Geçen sezon Kadıköy’de oynanan Fenerbahçe derbisinde sakatlanan Çek forvetin yokluğunda Cim Bom hücum günü büyük oranda kaybetmişti.

ÖNEMLİ OLAN ASLAN

Galatasaray kalecisi Aykut, kendisi için önemli olanın takımın başarısı olduğunu söyledi. Başarılı eldiven “Söz konusu Galatasaray’ın başarısıysa, bu başarıda benim taşımam gereken bir yük varsa, bunu seve seve taşırım. Önemli olan bir bütün olarak takımın iyi performans göstermesi” dedi.

PİNO'DAN KÖTÜ HABER

Galatasaray’ın yeni transferi Juan Pablo Pino’dan kötü haber. OFK Belgrad maçında sakatlanan ve önceki günkü idmana katılamayan Kolombiyalı yıldızın yapılan kontrolleri sonucunda, sağ üst arka adalesinde yırtık tespit edildiği ve tedavisinin sürdüğü bildirildİ

Haberin Devamı