Dr. Haydar Dümen Başa çıkmayı öğrenin
HABERİ PAYLAŞ

Başa çıkmayı öğrenin

Haberin Devamı

Mastürbasyona saplanan erkek çok. Evlilik çağı geliyor, yuva kuruyorlar, eşlerini seviyorlar ama gençlik arkadaşları onları rahat bırakmıyor. Kadın yatakta bekliyor, erkek kaçacak yer arıyor. Beyler, geç olmadan başa çıkmayı öğrenin.

Böyle soru yok!

Motoru dahi soğumuyor


21 yaşındayım, benim alet susmuyor, motoru dahi soğumuyor. Her gördüğüm kadınla ilişkiye girmek istiyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, konuya tıbbi yani bilimsel yollardan mı gireceğim yoksa gülerek mi öğreteceğim diye telepati yöntemiyle sordum sana. İkisiyle birden demez misin bana.

Kırmayayım diye sarıldım kaleme. Bilimsel yöntemi bakalım ne diyor? O da nesi? Hiperaktif, seks manisi, tutku arsızı, doyumsuz gibi yorumlar çıktı karşıma. Bu kadar olmaz dedim.

İkinci yönteme geçtim. Kapıyı açmamla kaçmam bir oldu. İçerisi miting gibi doluydu. Aslanım sen kaptansın, motor da senin, kürek de senin, sen daha iyi bilirsin.

Hanıma yetişemiyorum

33 yaşındayım, benim hanım çok istekli. Ne yapmam lazım? Ben ona yetişemiyorum. Çözüm bulun.

CEVAP

Nasıl istersin? Eğer boşanırsan, nafakalı, mahkemeli, haftada 1 çocukları görme izinli, yalnızlığın keyfinde! Oh başın dinç, 2 gün sana havadan kıyak, 5 gün de kadın yok ciyak ciyak.

Ama tutunacak dal yok gibi çırpınırsın. “Eşimin ritmine ve temposuna uyamıyorum, ateşini söndüremiyorum” diyorsan, sen gerçek ateşin bile sadece hortumla söndürüleceğini sanıyorsun.

Oysa kimi ateşler üfleyerek, kimi ateşler tavayı biraz üzerinde gezdirerek söndürülür. Kiminde ise yangın büyür. Senin yangın tüpün sana teslim, ötesine karar verirsin.

Evlenince durum ne olur?

26 yaşındayım. Birkaç sene önce biriyle oldum. Onun dışında mastürbasyon yaptım. Bu bende erken boşalma olduğu kanısı uyandırdı. Evlenince durum nasıl olur?

CEVAP

Değerli okurum, iyi ki kanısını uyandırmış, bir de aslını uyandırsaydı? Boşalma tek neden bağlı değildir. Deneyimsizlik, mastürbasyon bağımlılığı, partnerin tutumu, heyecanlı durumu ateşe benzin dökmek gibidir.

Bunlar dışında erken boşalmada kişinin heyecanı ya da istem dışı sinir sistemi rol oynar. Elbette kendi kendinize bazı formüller bulabilirsiniz ama irade dışı bir olay olduğundan irade o kapıdan giremez.

Evlendiğinde hâlâ devam ediyorsa, uzmanın seni bekliyor.

Çocuğumuz olmuyor

27 yaşındayım. 15 aylık evliyim. Evlendiğim günden beri haftada 4-5 kez korunmasız ilişkiye giriyoruz ama çocuk sahibi olamıyoruz. Ne olur bize yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, acele etmeyin. Doğa kendi dengesini kursun. Doğanın bilmediğimiz gizemli dengeleri var. Ona da hak tanıyalım. Hele 30 yaşınızın içine adımınızı atın.

Ondan sonra gebe kalma yöntemlerini size öğretiriz. Monotonluğa düşecek gibi olan aileniz yeniden can bulur, size yaşama sevinci verir.

İlişkide boşalamıyorum

28 yaşındayım. 1 aylık bir ilişkim var. İlişki sırasında değil, mastürbasyon yaparken boşalıyorum. Bana yardımcı olur musunuz?

CEVAP

Değerli okurum, 28 yaşına kadar ne yaptın ha? Alıştırdın onu mastürbasyona. Güzelim nimete burun kıvırıyor ha! Bu mastürbasyon şartlanması. İleride evlendiğinde de bu tür sorunlar yaşayabilirsin.

Birleşmede boşalmaya geçişin tekniğini öğreneceksin. Bunun için de doktorla yüz yüze gelmen gerekir.

Kız yataktan kaçıyor

25 yaşındayım, 4 aydır kız arkadaşım var. Ama ilişkiye girdiğimiz zaman boşalıyorum. İlişkimiz çok uzun sürüyor ve bu kız arkadaşım için kâbusa dönüşüyor. Bu yüzden ben daha boşalmadan kız arkadaşım acı çektiği için yataktan kaçıyor. Ne yapacağım?

CEVAP

Değerli okurum, yaşını yazmamışsın. Bana öyle geliyor ki, gereğinden fazla mastürbasyon yapmışsın. Orgazm olma sistem ve kapasitesini mastürbasyona göre programlamışsın.

Kadına geçişte zorlanıyorsun. Kuşkusuz düzelecek. Ancak biraz fantezilerle beynini kamçıla.

Barıştık ama...

28 yaşında kadınım, 4 senelik evliyim. 3 çocuğum var. Cinsel hayatımız iyiydi. Eşimle kavga edip ayrıldık ve 3 ay ayrı yaşadık. Yeniden barıştık, eşimle ilişkiye giriyoruz ama ben zevk almıyorum, boşalamıyorum. Ne yapmam lazım?

CEVAP

Sevgili okurum, ruh ve gönül kırıldı. Çiçekler susuz kaldı, solmadı ama gevşedi. Yeniden can bulması gerekiyor. Bulacaklar da.

Biraz senden, biraz eşinden. Sen aklına takılan kötü fikirleri ayıkla, temizle. Hayat budur. Eşin de biraz sevecen ve anlayışlı davransın. Birçok ailede bu tür sorunlar olur.

Her zaman sür-git olmaz. Yeter ki siz körüklemeyin. Bu tür dersler de alınmadan zaten hayat olmaz.

Çok kılım var

Penisimin sırt tarafında çok fazla kıllanma var ve kız arkadaşım bu durumdan şikayetçi. İktidarsızlık nedeni olabilir mi?

CEVAP

Değerli okurum, o da nereden çıktı? Ya orandaki, burandaki kılla içindeki hormonların ne ilgisi var? Aslında biraz var da, o da tam tersi. Erkeklikten yani iktidardan yana.

Eskilerin bir sözü vardır, ‘Buldun da daha ne arıyorsun?’ gibilerden. Arkadaşın çok rahatsızsa gidersin bir epilasyon merkezine. Zor değil, pahalı değil, kurtulursun kıllardan.

Artık zevk almıyorum

20 yaşındayım. Ben sık sık cinsel ilişkiye giriyorum. Son zamanlarda artık zevk alamıyorum. Ben ilişkiye girmek istemesem bile kızlar ısrar ediyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli yavrum, cinsellikten çabuk bıkmışsın. Kız arkadaşını da alıştırmışsın. O da senin peşini bırakmıyor. Bu durumda bir süre cinsel perhize girmeniz gerekiyor. Bu kızdan biraz uzak dur. O da kendi dengelerini kursun.

Erken boşalıyorum

Erken boşalıyorum. Bir de ilişkide isteksizlik sorunum oluyor. Boşaldıktan sonra hemen sertliğini kaybediyor. Ne yapacağım?

CEVAP

Değerli okurum, erken boşalma evlilik koşullarında tedavi edilebiliyor. Pek çok erkek bundan şikayetçi. Şu anda ortada bir sorun görmüyorum. Tedavi olmanı öneriyorum.

Kilo ile ilgili mi?

26 yasındayım 1.93 boyunda, 93 kiloyum. Bundan birkaç yıl önce penisim daha uzundu. Şimdi küçüldüğünü fark ediyorum. Acaba bu durum kilo almakla ilgili mi?

CEVAP

Değerli okurum, evet. Çünkü kasıkta yağ birikti, zayıflarsan onlar erir.

Cinsellik için hiç istek duymuyorum

26 yaşındayım. Şu ana kadar mastürbasyon dahil hiçbir cinsel aktivitede bulunmadım. Yapmak için de hiçbir istek duymuyorum. Evlenmek de istemiyorum. Bu yüzden arkadaşlarım bile bana bir garip bakıyor. Bunun psikolojik veya fiziki bir nedeni var mı?

CEVAP

Değerli okurum, sanırım hormonal bir nedeni var. Psikolojik nedeni olduğu da kesin. Yapısal bir bozukluk da söz konusu. Araştırılmalı ve varsa çözümü tedavisine başlanmalı.

Zaman kaybetmeni istemiyorum. Çünkü çocuğun olmalı, ileride tutunacağın bir yuvaya ihtiyaç duyacaksın. Hadi yavrum, ciddi bir konu bu. Pek zaman kaybetme.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder