Spor Başakşehir-Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? (MUHTEMEL 11'LER)

Başakşehir-Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? (MUHTEMEL 11'LER)

Paylaş
Başakşehir-Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? (MUHTEMEL 11'LER)

Süper Lig’de haftanın sonucu en merakla beklenen maçında Beşiktaş, bu akşam sıralamadaki en yakın takipçisi Başakşehir’e konuk olacak. Beşiktaş, yıldızlar dolu kadrosuyla rakibini yenerek bitime 5 hafta farkı 10 yapıp şampiyonluk için en kritik virajı dönmeyi hedefliyor. Peki Başakşehir-Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluk için artık gün sayan Beşiktaş, 29. hafta mücadelesinde bu akşam Başakşehir’le karşı karşıya gelecek. UEFA Avrupa Ligi’nde havlu atmasının ardından tüm gücüyle lige sarılan Şenol Güneş’in öğrencileri, Fatih Terim Stadı’nda oynayacakları mücadeleden 3 puanla ayrılıp bitime 5 hafta kala en yakın takipçileri Başakşehir’le olan puan farkını 10’a yükseltmeyi planlıyor.

CENK TOSUN DÖNÜYOR


Güçlü rakipleri karşısında oyuna kontrollü başlamayı planlayan Siyah-Beyazlı teknik ekip, galibiyet öncesinde takımın formda hücum hattına güveniyor. Beşiktaş'ın yıldız golcüsü Cenk Tosun’un takıma geri dönecek olması ve Anderson Talisca’nın son haftalarda form grafiğini yükseltmesine ek olarak Ricardo Quaresma ile Ryan Babel’in bu akşamki maçta skora katkı yapması bekleniyor. Ev sahibi ekip Başakşehir ise liderden puan kapıp son haftalarda yarışta kalmanın hesaplarını yapıyor.

Beşiktaş'ta bu önemli mücadele öncesi önemli bir eksik bulunmuyor. Başakşehir'de ise ceza alan Yalçın Ayhan ve Ufuk Ceylan Beşiktaş'a karşı forma giyemezken kaleci Volkan Babacan 1 maçlık cezasını Fenerbahçe maçında çekti. Volkan Babacan Beşiktaş'a karşı forma giyebilecek.

Başakşehir-Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

30 Nisan Pazar günü saat 19:00'da Fatih Terim Stadı'nda oynanacak karşılaşma beIN SPORTS 1'den canlı yayınlanacak.

BAŞAKŞEHİR - BEŞİKTAŞ MUHTEMEL 11'LER:


BAŞAKŞEHİR: Volkan, Caiçara, Attamah, Bekir, Alparslan, Holmen, Emre, Visca, Mossoro, Cengiz, Adebayor
BEŞİKTAŞ: Fabri, Gökhan G., Marcelo, Tosic, Adriano, Atiba, Oğuzhan, Babel, Talisca, Quaresma, Cenk Tosun

MAÇIN HAKEMİ CÜNEYT ÇAKIR


Şampiyonluğu yakından ilgilendiren Başakşehir - Beşiktaş maçına Cüneyt Çakır atandı. Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Alpaslan Dedeş yapacak. 4. hakem Kutluhan Bilgiç oldu.

KARTAL'DA ABOUBAKAR SEVİNCİ


Siyah-Beyazlılar’da bu akşamki mücadele öncesinde ideal kadroda eksik bulunmuyor. 3 gün önce yapılan takım çalışmasında ayağını burkan ve bundan dolayı antrenmanı yarım bırakarak korkutan Vincent Aboubakar, bu akşam sahada olacak. Kamerunlu yıldızın, oyuna yedek kulübesinde başlaması ve ikinci yarıda maça dahil olması bekleniyor.

BAŞAKŞEHİR'DE 4 İSİM YOK


Turuncu-Lacivertli takımda 5’er maç ceza alan Yalçın Ayhan ve Ufuk’un yanı sıra sarı kart cezalısı Epureanu, Beşiktaş’a karşı oynayamayacak. İki stoperin yokluğunda Attamah ve Bekir’in savunmada görev yapması bekleniyor. Öte yandan takım kaptanlarından Mahmut Tekdemir’in de kupa maçında burnu kırıldı ve bu mücadeleye yetişemeyecek.

SINIRDA 3 BEŞİKTAŞLI VAR


Süper Lig’de bu akşam Başakşehir’e konuk olacak olan Siyah-Beyazlılar’da, bu mücadele öncesinde 3 futbolcu sarı kart sınırında bulunuyor. Bu isimlerden; Dusko Tosic, Atiba Hutchinson ve Atınç Nukan, bu akşamki maçta kart görmeleri halinde gelecek hafta yapılacak Fenerbahçe derbisinde görev yapamayacak. Ek olarak Başakşehir’de; Edin Visca, Mossoro, Cengiz Ünder, Uğur Uçar, Holmen, Bekir İrtegün ve Alparslan Erdem ceza sınırında bulunuyor.

9 MAÇTIR KAYIP YOK


Siyah-Beyazlılar, Başakşehir ile ligde oynadıkları 17 karşılaşmada 10 beraberlik, 3 yenilgiyle toplam 29 puan kaybetti. Rakibini sadece 4 kez mağlup eden Kartal, bu maçlarda 21 gol attı, 19 gol yedi. Öte yandan Beşiktaş, şampiyonluk yarışındaki rakibine ligde 9 maçtır yenilmiyor. Ancak, Kara Kartal oynanan bu 9 karşılaşmada sadece 2 kez kazanan taraf olmayı başardı. İki rakibinin arasında oynanan diğer 7 maçta eşitlik bozulmadı.

Haberin Devamı