Spor Başakşehir - Sevilla (Maç özeti)

Başakşehir - Sevilla (Maç özeti)

Paylaş
Başakşehir - Sevilla (Maç özeti)

Başakşehir, Sevilla karşısında Şampiyonlar Ligi gruplarına katılma mücadelesinde İspanya'nın güçlü ekiplerinden Sevilla ile karşılaştı. Büyük bir mücadeleye sahne olan maçı İspanyol ekibi Sevilla 2-1'lik skorla galip geldi

MAÇIN ÖZETİ

90.DK: Maç sona erdi Başakşehir 1 - 2 Sevilla


84.DK: Sevilla, Wissam Ben Yedder ile tekrar öne geçiyor... Gabriel Ivan Mercado'in pası ile ceza sahası içi sağ tarafında topla buluşan Jesus Navas bekletmeden pasını yerden ön direğe doğru gönderiyor. Gelen topa hareketlenen Wissam Ben Yedder altıpas alanı içerisinde yerden vuruşunu yapıyor ve topu sol köşeden filelerle buluşturuyor.

80.DK: Sağ kanattan gelişen atakta Gabriel Ivan Mercado ortasını penaltı noktasına doğru gönderiyor. Gelen topa yükselen Steven N'zonzi kafa vuruşunu yapıyor ancak bu vuruş istediği gibi olmuyor ve doğrudan kalecimiz Volkan Babacan'ın üzerine gidiyor.

73.DK: Sol çaprazdan ceza sahasına sokulan Emre Belözoğlu ortasını uzak direğe doğru hareketlenen Emmanuel Adebayor'a gönderiyor. Golcü oyuncu bekletmeden vuruşunu yapıyor ancak top kalenin üzerinden dışarı gidiyor.

64.DK: GOLLLL Elia 1 - 1

59.DK: Ceza yayının biraz gerisinden kullanılan serbest vuruşta Nicolas Pareja doğrudan kaleyi düşünüyor ancak top kalenin hemen üzerinden dışarı gidiyor.

55.DK: Sevilla'da Guido Pizarro, Emre Belözoğlu'na yaptığı sert faul sonrasında sarı kart görüyor.

51.DK: Ceza yayı sağ çaprazından kullandığımız serbest vuruşta Emre Belözoğlu doğrudan kaleyi düşünüyor ancak top kalenin hemen üzerinden dışarı gidiyor.

46.DK: İkinci yarı başladı

45.DK: İlk yarı sona erdi Başakşehir 0 - 1 Sevilla

40.DK:
Ever Banega'nın ara pası ile altıpas sol çaprazına hareketlenen Joaquin Correa yerden vuruşunu yapıyor ancak kaleci Volkan Babacan bir kez daha gole engel oluyor.

32.DK: Ceza yayı sol tarafında topla buluşan Ever Banega doğrudan kaleyi düşünüyor ancak top kalenin üzerinden farklı bir şekilde dışarı gidiyor.



29.DK: Sevilla'da Gabriel Ivan Mercado, Eljero Elia'yı formasından çektiği gerekçesi ile sarı kart görüyor.

24.DK: Ceza sahası dışı sol çaprazından kullanılan serbest vuruşta Emre Belözoğlu ortasını penaltı noktasına doğru gönderiyor ancak savunma bu topu kafa ile karşılıyor.

16.DK: gol. Sevilla Sergio Escudero​'nun golüyle 1 - 0 öne geçiyor

15.DK:
Müsabakada ilk köşe vuruşunu konuk ekip kullanıyor. Ever Banega ortasını uzak direğe doğru gönderiyor. Gelen topa yükselen Steven N'zonzi kafa vuruşunu yapıyor ancak top kalenin sol tarafından dışarı gidiyor.

8.DK: Bu dakikalarda karşılıklı top kayıpları ile mücadele devam ediyor.

2.DK: Sol kanatta topla birlikte hareketlenen Eljero Elia ceza sahasına giriyor ve altıpas sol çaprazından vuruşunu yapıyor. Kaleci Sergio Rico'dan dönen top penaltı noktası sol tarafında bulunan Marcio Mossoro'nun önüne düşüyor. Marcio Mossoro gelişine vuruşunu yapıyor ancak top kalenin sol tarafından dışarı gidiyor.

1.DK: Maç başladı! Başarılar Başakşehir

Başakşehir'in ilk 11'i

Volkan, Mahmut, Clichy, Epureanu, Attamah, Caiçara, Visca, Emre, Mossoro, Elia, Adebayor

Sevilla'nın ilk 11'i

Rico, Escudero, Montoya, Mercado, Lenglet, Correa, Pizarro, N'Zonzi, Banega, Pareja, Ben Yedder


RÖVANŞ 22 AĞUSTOS'TA


Başakşehir Şampiyonlar Ligi play - off turu ilk karşılaşmalarından evinde İspanyol ekibi Sevilla'ya iyi oynamasına rağmen 2 -1'lik skorla sahadan mağlup ayrıldı. Bu turun rövanş karşılaşması ise 22 Ağustos'ta Sevilla'nın stadı Ramon Sanchez Pizjuan'da oynanacak

Haberin Devamı