Spor Başakşehir-Sevilla maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta?

Başakşehir-Sevilla maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta?

Paylaş
Başakşehir-Sevilla maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta?

Başakşehir, Sevilla karşısında Şampiyonlar Ligi gruplarına katılma mücadelesi verecek. Peki, Başakşehir-Sevilla maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta?

Başakşehir, Sevilla ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi Play-Off müsabakasında gruplara katılmanın mücadelesini verecek.

Avrupa'nın en kulüp bazında en prestijli turnuvasına ilk kez katılan ve mücadeleye 3. Ön Eleme Turundan başlayan Medipol Başakşehir, bu turda Belçika'nın önemli takımlarından Club Brugge'ü eleyerek adını Play-Off turuna yazdırdı ancak şimdi Turuncu-Beyazlıların işi daha zor.

Bu kez İspanyol futbolunun en önemli temsilcilerinden biri olan Sevilla'nın rakibi olan Medipol Başakşehir'in nasıl bir futbol ortaya koyacağı ve turu geçip geçemeyeceği merak ediliyor.

BAŞAKŞEHİR-SEVİLLA MAÇI HANGİ KANALDA, NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?


Şampiyonlar Ligi Play-Off turu ilk maçında temsilcimiz Medipol Başakşehir sahasında İspanya futbolunun önemli temsilcilerinden Sevilla'yı konuk edecek. İstanbul'da 3. İstanbul Fatih Terim Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmayı Fransa Futbol Federasyonu'ndan hakem Clement Turpin yönetecek. Bu kritik karşılaşmada Turpin'in yardımcılıklarını Nicolas Danos ve Cyril Gringore yapacak. Maçın dördüncü ilave hakemi ise Hicham Zakrani olacak.

16 Ağustos Çarşamba (bugün) akşamı saat 21.45'te oynanacak Başakşehir-Sevilla maçı Tivibu Spor 2 kanalından canlı izlenebilecek.

BAŞAKŞEHİR KENDİNE GÜVENİYOR


Tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden Medipol Başakşehir, mücadele ettiği ilk eleme turunda rakibini iyi bir oyunla mağlup etti. Belçika'da oynanan ilk maçtan 3-3 berabere ayrılan, ardından İstanbul'da oynanan rövanşı 2-0 kazanan Turuncu-Lacivertliler Club Brugge'ü böylece turnuvanın dışına itmiş oldu. Bu kez daha zorlu bir rakiple eşleşen temsilcimizin rakibi Sevilla oldu.

Avrupa'ya olduğu gibi lige de iyi başlayan takım, Bursaspor'u 1-0 yenerek lige galibiyetle başladı. Takım şu ana kadar oynadığı maçlarda oynadığı futbolla beğeni toplamayı başardı ve hazır bir görüntü çizdi.

Takımda geçen sezon da yer alan Emre Belözoğlu, Emmanuel Adebayor, Edin Visca, Marcio Mossoro ve Mahmut Tekdemir gibi isimler bu sezon iyi performanslarını sürdürürken, yeni transferlerin de bu isimlerle iyi bir uyum sağlaması takımın oyununu olumlu yönde etkiledi. Özellikle Eljero Elia ve Gael Clichy'nin performansları büyük beğeni topladı.

Gelenler: Kerim Frei (Birmingham), Eljero Elia (Feyenoord), Atabey Çiçek (Bandırmaspor), Tunay Torun (Kasımpaşa), Mevlüt Erdinç (Hannover 96), Mert Günok (Bursaspor), Aurelien Chedjou (Galatasaray), Gökhan İnler (Beşiktaş), Gael Clichy (Manchester City), Manuel da Costa (Olympiakos)

Gidenler: Cengiz Ünder (AS Roma), Enver Cenk Şahin (St. Pauli), Ufuk Ceylan (Serbest), Samuel Holmen (Elfsborg), Cenk Ahmet Alkılıç (Alanyaspor), Yalçın Ayhan (Yeni Malatyaspor), Ferhat Öztorun (Konyaspor), Rajko Rotman (Göztepe), Gencer Cansev (Ankaragücü), Eren Albayrak (Konyaspor), Doka Madueira (Serbest), Bekir İrtegün (Serbest), Atabey Çiçek (Adana Demirspor-Kiralık)

SEVİLLA'DA SON DURUM


İspanyol futbolunun son dönemdeki en başarılı ekiplerinden biri olan Sevilla hazırlık döneminde etkili bir performans ortaya koydu. Henüz İspanyaPrimera'nın başlamaması nedeniyle lig performansını izleme fırsatı bulamadığımız Kırmızı-Beyazlılar zorlu takımlarla oynadıkları hazırlık maçlarında ise ortaya koydukları futbolla eğeni toplamayı başardı.

Sevilla hazırlık döneminde Cerezo Osaka, Southampton, Everton, Roma, Kashima Antlers, RasenBallsport Leipzig ve Arsenal ile karşılaştı. Toplamda 7 hazırlık maçı oynayan takım bu maçlardan 4'ünü kazanırken, 2 maçı kaybetti. 1 karşılaşma ise beraberlikle tamamlandı.

Gelenler: Luis Muriel (Sampdoria), Simon Kjaer (Fenerbahçe), Nolito (Manchester City), Ever Banega (Inter), Guido Pizarro (Tigres), Sebastian Corchia (Lille), Jesus Navas (Manchester City)

Gidenler: Vitolo (Atletico Madrid), Vicente Iborra (Leicester City), Yevhen Konoplyanka (Schalke 04), Adil Rami (Olympique Marseille), Mariano (Galatasaray), Sebastian Cristoforo (Fiorentina), Benoit Tremoulinas (Serbest), Juan Munoz (Almeria-Kiralık)

Haberin Devamı