Gündem Başaran Holding'in uçağı İran'da düştü! Hüseyin Başaran İran'a gitti

Başaran Holding'in uçağı İran'da düştü! Hüseyin Başaran İran'a gitti

Paylaş
Başaran Holding'in uçağı İran'da düştü! Hüseyin Başaran İran'a gitti

Birleşik Arap Emirlikleri'nden Türkiye'ye gelen Başaran Holding'e ait özel jet, İran'ın başkenti Tahran'ın güneyinde düştü

Trabzonlu iş adamı Hüseyin Başaran'ın şirketi Başaran Holding'e ait TC-TRB kuyruk tescilli Bombardier CL600 tipi uçak İran'da düştü.

Hüseyin Başaran'ın uçakta bulunan kızı Mina Başaran ve 7 kız arkadaşı korkunç kazadan kurtulamadı.

ACILI BABA İRAN'A GİTTİ


Özel jetin, BAE'nin Şarjah şehrinden İstanbul'a geldiği öğrenildi. Düşen jette bulunan 3'ü mürettebat 11 kişiden kurtulan olmadı.

Trabzonlu iş adamı Hüseyin Başaran'ın acı haberi alır almaz İran'a hareket ettiği belirtildi.

1 ay sonra Murat Gezer ile evlenecek olan Mina Başaran'ın düğün öncesinde kız arkadaşlarıyla birlikte Dubai'ye gittiği ve orada bekarlığa vede partisi verdiği öğrenildi.



HÜSEYİN BAŞARAN KİMDİR?


Trabzon doğumlu olan Hüseyin Başaran, farklı sektörlerde faaliyet gösteren Başaran Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini sürdürmektedir. Bir dönem Trabzonspor Asbaşkanlığı yapan Hüseyin Başaran evli ve 2 çocuk sahibidir.

Emlaksayfasi.com.tr yer alan bilgilere göre, farklı sektörlerde başarılı projeleri hayata geçirerek büyüyen ve 25 yıldan bu yana birçok yatırıma imza atan Başaran Yatırım Holding, şu an üçüncü kuşak temsilcisi olan Hüseyin Başaran tarafından yönetilmektedir. İlk olarak fındık ticareti ile faaliyetine başlayan Başaran Entegre, kısa sürede Türkiye’nin önde gelen entegre fındık işleme tesisine sahip olmuştur.

Günümüzde Gıda’nın yanı sıra Yatçılık, Finans, İnşaat, Turizm, Havacılık, Çimento ve Enerji olmak üzere farklı sektörlere de yatırımlarına devam eden Başaran Holding, Hüseyin Başaran’ın Başkanlığında; Ramada Resort Bodrum ve Ramada Plaza Trabzon ile turizm yatırımları gerçekleştirmiştir.


Başaran Holding'e ait uçak İran’da düştü


İran'da düşen uçakta Mina Başaran hayatını kaybetti


Mina Başaran kimdir? Başaran Holding'in sahibi Hüseyin Başaran kimdir?