Gündem Başaran Holding kimin? Hüseyin Başaran kimdir?

Başaran Holding kimin? Hüseyin Başaran kimdir?

Paylaş
Başaran Holding kimin? Hüseyin Başaran kimdir?

Başaran Holding'e ait özel jetin İran'da düşmesi gündeme bomba gibi düştü. İran'da düşen uçağının modelinin C-TRB Challenger 604 olduğu öğrenilirken herkes 'Başaran Holding kimin' sorusunun yanıtını arıyor

Kaza yapan uçakta Mina Başaran'ın olduğunu öğrenen Başaran Holdding'in patronu iş adamı Hüseyin Başaran'ın hemen İran'a hareket ettiği öğrenildi.

Peki Başaran Holding'in patronu Hüseyin Başaran kimdir? İşte Hüseyin Başaran'ın hayatı

HÜSEYİN BAŞARAN KİMDİR?

Trabzon doğumlu olan Hüseyin Başaran, farklı sektörlerde faaliyet gösteren Başaran Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini sürdürmektedir.

Bir dönem Trabzonspor Asbaşkanlığı yapan Hüseyin Başaran evli ve 2 çocuk sahibidir.

Emlaksayfasi.com.tr yer alan bilgilere göre, farklı sektörlerde başarılı projeleri hayata geçirerek büyüyen ve 25 yıldan bu yana birçok yatırıma imza atan Başaran Yatırım Holding, şuan üçüncü kuşak temsilcisi olan Hüseyin Başaran tarafından yönetilmektedir. İlk olarak fındık ticareti ile faaliyetine başlayan Başaran Entegre, kısa sürede Türkiye’nin önde gelen entegre fındık işleme tesisine sahip olmuştur.

UÇAK KAZASINDA ÖLENLERİN İSİMLERİ BELLİ OLDU


Özel uçakta yer alan isimler belli oldu. 2 pilot, 1 hostes ve 8 yolcudan oluşan isimler şöyle:

Mina Başaran, Jasmin Baruh Siloni , Liana Hananel, Sinem Akay, Asli İzmirli, Burcu Gündoğar Urfalı, Zeynep Coşkuni Ayşe And.

Hostesin ismi Eda Uslu.

Pilotların isimleri ise Beril Gebeş ile Melike Kuvvet.


İran'da düşen uçakta Mina Başaran hayatını kaybetti


Başaran Holding'e ait uçak İran’da düştü