Spor Başarısızlar sorgu odasına

Başarısızlar sorgu odasına

Paylaş
Başarısızlar sorgu odasına

Gençlik ve Spor Genel Müdürü Yunus Akgül, olimpik branşlarda uluslararası yarışmalarda başarısız olan sporcuları sorgu odasına alıyor

2010 Londra Olimpiyatları öncesi her türlü fedakarlıklarda bulunduklarını belirten Gençlik ve Spor Genel Müdürü Yunus Akgül, önce başarısız olan sporcuları neden başarısız olduklarını, ardından bulundukları federasyon başkanlarıyla başarısızlığın nedenlerini sorgulamaya başladıklarını belirtti.

Haberin Devamı

Akgül, "Biz tüm sporcularımızı kazanmaya çalışıyoruz. Sorgulamamız ortada bir başarısızlık varsa nedenlerini araştırmaktır. Amacımız kimseyi dışlamak değildir. Devletin tüm imkanlarını sporcularımız için seferber etmiş durumdayız. Bu kadar imkanlara rağmen uluslararası arenalarda sonuncu olmayı ve tur yemeyi kabullenemiyorum. Bu nedenle başarısız olan sporcuların hepsi ile bugünden itibaren tek tek görüşeceğim. Eksikler kendilerinde ise kendilerinden, federasyonlarda ise onlardan eksiklerin nedenlerini öğreneceğim. Hiç kimse vazgeçilmez değildir. Alttan gelen gençlerimizle de bu işi götüreceğimize inanıyorum. Artık sorgulama dönemi başlamıştır" diye konuştu.