Magazin Başbakan Beyaz'a gider mi?

Başbakan Beyaz'a gider mi?

Paylaş
Başbakan Beyaz'a gider mi?

Başbakan Erdoğan'ın eski basın danışmanı ve Radikal Gazetesi yazarı Akif Beki "Neden Erdoğan da bir gün Beyaz Show'a konuk olmasın?" dedi

Başbakan Tayyip Erdoğan’ın eski basın danışmanı, Radikal Gazetesi yazarı Akif Beki önceki günkü köşesinde şunları yazdı: “ABD Başkanı Obama geçen eylülde ünlü komedyen David Letterman’ın CBS’teki ‘Late Show’una çıkmıştı. Neden Erdoğan da bir gün Beyaz Show’a konuk olmasın? Beyazıt Öztürk’ün yerinde olsam, hiç vakit kaybetmeden davet ederdim Başbakan’ı”.

Haberin Devamı

Başbakan’a yakınlığıyla bilinen Akif Beki’nin bu önerisini Beyaz’a sorduk. Teklif etmeyi düşünmemiş İşte Beyaz’ın cevabı: Başbakan’ı davet etmek aklıma gelmedi. Türkiye’deki siyasilerin böyle bir teklifi kabul edeceğini düşünmediğim için girişimde bulunmadım. Gerçi daha önce 9’uncu Cumhurbaşkanımız Süleyman Demirel’i davet etmiştim ama zamanı denk getirememiştik. Sağlık Bakanı Recep Akdağ geçen yıl programımıza gelmişti. Renkli siyasetçileri şovumda görmeyi çok isterim. Başbakan da renkli bir siyasetçi.

Ona ilk olarak ‘Nasılsınız?’ diye sorardım. Beyaz Show’u izleyip izlemediğini, hakkımdaki düşünceleri de merak ettiğim sorular arasında. Başbakan’ı programımda görmekten çok mutlu olurdum, çok da güzel olurdu.”

Haberin Devamı