Gündem Başbakan gibi kurtarıldı

Başbakan gibi kurtarıldı

Paylaş
Başbakan gibi kurtarıldı

Şanlıurfa'da 1.5 yaşındaki İrem'in birlikte alışverişe gittiği babası anahtarı otomobilin üzerinde unutunca kapılar otomatik olarak kilitlendi ve...

ALIŞVERİŞE GİTMİŞTİ

Haberin Devamı

Şanlıurfa’da TOKİ (Toplu Konut İdaresi) konutlarında oturan öğretmen Oğuzhan Şişlioğlu (32), 1.5 yaşındaki kızı İrem ile birlikte otomobille markete gitti. Oğuzhan Şişlioğlu, alışveriş yaptıktan sonra otomobilini evinin önüne park etti.

Oğuzhan Şişlioğlu, anahtarını üzerinde unuttuğu otomobilden çıktıktan sonra kapılar otomatik olarak kilitlendi. İrem ön koltuğunda oturduğu otomobilin içinde mahsur kaldı.

YEDEK ANAHTARI YOKTU

Otomobilin yedek anahtarı yoktu. İrem korku içinde ağlıyordu. Oğuzhan Şişlioğlu, eşi Aysel ve komşularıyla tüm uğraşlara rağmen otomobilin kapısını açamayınca itfaiyeye haber verdi.

Denemeleri sonuç vermeyen itfaiye ekibi de çareyi otomobilin camını balyozla kırmakta buldu. Cam kırıldı. Kapı açılıp otomobilden çıkarılan ve korkudan ağlayan İrem’i kucağına alan annesi sakinleştirdi.

Haberin Devamı

ERDOĞAN BAYILMIŞTI

Başbakan Erdoğan, Mercedes marka zırhlı makam aracıyla 17 Ekim 2006’da Ankara Küçükören’deki evinden TBMM’ye giderken bayılmıştı. Şoför Harun Kandemir hastanenin önünde durunca, baygın haldeki Başbakan haricindeki herkes araçtan fırlamıştı.

Şoför kontak anahtarını aracın üzerinde unutunca da kapılar otomatik olarak kilitlenmişti. Korumalar, zırhlı Mercedes’in camını bir inşaattan buldukları balyozla kırıp kapıyı açarak araçta 5 dakika kalan Başbakan’ı çıkarmıştı.