Gündem Başbakan Yıldırım'dan 'yerli otomobil' açıklaması

Başbakan Yıldırım'dan 'yerli otomobil' açıklaması

Paylaş
Başbakan Yıldırım'dan 'yerli otomobil' açıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti Bursa 6. Olağan İl Kongresi'ne katıldı. Yıldırım, Türkiye'nin, yerli ve milli ürünleri daha çok üreteceğine işaret ederek, "Yerli otomobilin ilk örneğini 2019'da, seri üretimi 2020-2021'de bitirmiş olacağız." dedi

Yıldırım, burada yaptığı konuşmada, "Dünyanın en güçlü ekonomilerinin bile krize girdiği bir dönemde, Türkiye büyümeye, kalkınmaya devam ediyor. Ekonomide seferberlik ruhuyla başladığımız 2017 rekor büyümesi, ihracat ve istihdam artışıyla devam ediyor." dedi.

'TÜRKİYE'NİN EKONOMİSİ SAĞLAM'


Her zaman milletle birlikte yürüdüklerine işaret eden Yıldırım, şöyle konuştu:

İstiklalimizi, Cumhuriyetimizi ve demokrasimizi tehdit eden bütün şer odaklarına karşı mücadelemiz devam edecek. Türkiye Cumhuriyeti'ni artık hiç ki

SERİ ÜRETİM 2020-2021'DE


Türkiye'nin üretim kapasitesinin artırılmasına yönelik çalışmalar yaptıklarına işaret eden Yıldırım, şunları kaydetti:

"Hükümet olarak üretim kapasitemizi, rekabet gücümüzü, araştırma geliştirme kapasitemizi daha da arttıracağız. Teknoloji transferini hızlandırarak yerli ve milli ürünleri daha çok üreteceğiz. Yerli otomobilin ilk örneğini 2019'da, seri üretimi 2020-2021'de bitirmiş olacağız."

'TEK MİLLET TEK BAYRAK'

Türkiye için çalışmaya devam edeceklerini vurgulayan Yıldırım, sözlerini şöyle sürdürdü:

"İnşallah 2019'da ülkemizi, milletimizi hak ettiği yere getirmek için canla başla çalışmaya devam edeceğiz; Türkiye'nin birliği için, beraberliği için, tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet ülküsü için canla başla liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde..."

'DURMAK YOK YOLA DEVAM'

Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti Bursa 6. Olağan İl Kongresi'ne katılmak üzere geldiği TOFAŞ Kapalı Spor Salonu önünde bekleyen vatandaşlara hitap etti.

Başbakan Yıldırım, "Allah sizlerden razı olsun. Bu sevginiz, coşkunuz, muhabbetiniz daim olsun. Birliğimiz, kardeşliğimiz daim olsun." diyerek, şunları kaydetti:

"Türkiye, bölgede var olan sıkıntılar, terör, kaos, Suriye'de, Irak'ta iç savaş, bütün bu olu

AA


Babayiğitlerden yerli otmobille ilk açıklama! 3 farklı model geliyor


Yerli otomobile sipariş yağıyor