Gündem Başbakan Yıldırım: Kurdaki dalgalanma seçim öncesi bir takım manipülasyonların sonucudur

Başbakan Yıldırım: Kurdaki dalgalanma seçim öncesi bir takım manipülasyonların sonucudur

Paylaş
Başbakan Yıldırım: Kurdaki dalgalanma seçim öncesi bir takım manipülasyonların sonucudur

Başbakan Binali Yıldırım AK Parti İzmir milletvekili adayları tanıtım toplantısında konuştu

İşte Başbakan Binali Yıldırım’ın konuşmasından satır başları:

Haberin Devamı

- Bugünlerde Türkiye ekonomisine yönelik yalan yanlış iddialarla vatandaşın kafasını karıştırmaya çalışıyorlar. Bunların değirmenine su taşımaya çalışanlar var.

- Ama şunu herkes bilsin. 2008’de, 2009’da başlayan küresel kriz nasıl Türkiye’yi teğet geçtiyse bugünlerde ABD’de meydana gelen olayların bizim ekonomimiz de etkilediği malum. Ancak ekonomimiz sağlam temeller üzerinde. Dolayısıyla bu krizler bizim alışık olduğumuz krizlerdir.

- Tekrar ediyorum; kurdaki dalgalanma özellikle seçim öncesi bir takım manipülasyonların sonucudur. Kaynağını, nerden geldiğini de biliyoruz. Ama ne yaparsa yapsınlar içerideki iş birlikçilerine de söylüyorum başaramayacaksınız.

Hükümetimiz aldığı tedbirlerle reformlarla Türkiye büyüme yönünde emin adımlarla yürümeye devam ediyor.

Haberin Devamı

İZMİR'E YAPILACAK HAVALİMANININ İSMİNİ AÇIKLADI

İzmir Alaçatı’da yapılacak havalimanının isminin Ekrem Pakdemirli Havalimanı olacağını kaydeden Yıldırım, "Çalışmalar başlıyor, iki yıl içerisinde havalimanını açıyoruz. Adını da Ekrem Pakdemirli Havalimanı koyduk. Sadece İstanbul'dan İzmir'e 1 günde 103 uçuş var. Ankara'ya 9-10 tane uçuş seferi var. Artık havalimanı yetmiyor. Onun için arkadaşlarla konuştuk ve ikinci pist için fizibilite çalışmalarını başlatıyoruz. Hayırlı uğurlu olsun" dedi.