Hamit Turhan Başbakan'a ayıp!
HABERİ PAYLAŞ

Başbakan'a ayıp!

Komplo teorilerine Başbakan Erdoğan da dahil edildi. Oysa Tayyip Bey’in memleketi Rize küme düştü, semti Kasımpaşa ikinci kez düşüyor, takımı Fenerbahçe iki kez son hafta kaybetti. Bu karalamalar büyük haksızlık ve ayıp.

Şirazesinden çıkmış bir toplumun kendi içindeki sportif rekabetin hangi boyutlara ulaşabileceğini ibretle izliyoruz. Haftalar tükenip finişe yaklaşıldıkça, delirmenin eşiğine gelmişçesine paranoyak bir ruh haliyle birbirimize saldırıyoruz. Yalanın, iftiranın, komplo teorilerinin bini bir para. Belli ki gıdamız bu. Bundan besleniyoruz.

Haberin Devamı

[[HAFTAYA]]

Dürüst, adil, karşılıklı saygı çerçevesinde yarışamadığımız için fasit bir dairenin içinde dönüp duruyoruz. Yıllardır kendini tekrarlayan bir kısırdöngüye hapsolmuş durumdayız. Akla ve mantığa aykırı suçlamalar, karalamalar bir kez daha havada uçuşuyor. Öyle ki, işin içine Başbakan Tayyip Erdoğan’ı bile karıştırdık. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile Kaptanı Alex’in Başbakan’a yaptıkları ziyareti şampiyonluk yarışına tevil ettik.

Haksızlık yaparsınız

Bu ziyaretten hakemlerin işaret aldığı ve Fenerbahçe’yi kolladığı yorumlarını yaptık. Ardından mahalle baskısına dayanamayan Trabzonspor Başkanı Sadri Şener de Başbakan’ın huzuruna çıktı, iyi dileklerini aldı. Sıradan bir ziyaretin yol açtığı paranoyaya bakar mısınız? Oysa Sayın Başbakan’ın her kulübe eşit mesafede olduğunu bilmiyor muyuz?

Tayyip Bey’in memleketi Rize onun zamanında küme düştü, semti Kasımpaşa ikinci kez düşüyor, takımı Fenerbahçe iki kez son hafta şampiyonluk kaybetti. Keza Galatasaray’ın stadını da o yaptırdı. Başbakan’ı her konuda eleştirirsiniz, ama bu alanda asla. Eğer bunu yaparsanız, ona büyük haksızlık yapmış olursunuz... Ve çok ayıp edersiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder