Gündem Başbakanlık Merkez Binası'nın önünde alarm

Başbakanlık Merkez Binası'nın önünde alarm

Paylaş
Başbakanlık Merkez Binası'nın önünde alarm

Ankara'da akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında aralarında hamile bir bayan ve çocuğun bulunduğu 2 kişi hafif yaralandı. Başbakanlık Merkez Binası önünde meydana gelen kazanın ardından polis ekipleri alarma geçti

Kaza, Milli Müdafaa Caddesi ile Vekaletler Caddesi kavşağında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Meclis istikametinden Kızılay Güvenpark'a doğru seyir halindeki yolcu minibüsü, Vekaletler Caddesi'ne girmek için kavşakta bekleyen Şenol İ. idaresindeki otomobille kafa kafaya geldi.

Otomobile çarpmamak için direksiyonu kıran yolcu minibüsü sürücüsü Serkan A. yaya kaldırımına çıkarak durabildi. Kazada yolcu minibüsünde bulunan Fatma Ü. (34) ile Mürüvvet K. (8) yaralandı. Hamile olduğu öğrenilen kadın ile çocukta, olay yerine gelen ambulansta sağlık kontrolünden geçirildi. Herhangi bir sağlık problemi olmadığının tespit edilmesi üzerine iki kişi ambulanstan inerek olay yerinden uzaklaştı.
Yaya kaldırımına ve trafik tabelasına çarparak durabilen minibüste maddi hasar meydana geldi.

BAŞBAKANLIK KORUMALARI ALARMA GEÇTİ

Bu arada Başbakanlık Merkez Bina, Genelkurmay Başkanlığı, Milli Savunma Bakanlığı ve Jandarma Genel Komutanlığı gibi kritik kurumların binalarının bulunduğu Vekaletler Caddesi üzerinde meydana gelen kaza nedeniyle polis alarma geçti. Başbakanlık Merkez Bina'nın bahçesindeki güvenlik kulübelerinin hemen önünde meydana gelen kazanın ardından Başbakanlık korumaları cadde üzerinde bulunan MOBESE kameralarının zarar görüp görmediğini kontrol etti.

Polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

İHA