Gündem Başhekim yardımcısına sopalı saldırı

Başhekim yardımcısına sopalı saldırı

Paylaş
Başhekim yardımcısına sopalı saldırı

Manisa'nın Akhisar İlçesi'nde, Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Erdoğan Arslan'a evinin önünde, eşi ve oğlunun gözü önünde sopalarla saldırıp, yaralayan 2 kişiden biri polis tarafından yakalandı

Geçen cumartesi günü saat 17.30 sıralarında, akraba ziyaretinden dönen Akhisar Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı 33 yaşındaki Dr. Erdoğan Arslan, Hürriyet Mahallesi’ndeki evinin önünde hemşire eşi Fatoş Arslan ve 5 yaşındaki oğlu Ali Mürsel Arslan ile otomobilden indi.

Bu sırada yanlarına gelen 2 kişi, Dr. Erdoğan Arslan’a aniden sopalarla saldırdı. Kısa süren bir boğuşmanın ardından iki saldırgan koşarak kaçtı. Başına darbe alan ve sağ el tarak kemiği kırılan Dr. Arslan, ambulansla görev yaptığı Akhisar Devlet Hastanesi’ne kaldıldı. Arslan, buradaki tedavisinin ardından taburcu edildi.

Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, Arslan’ın verdiği eşkalden yola çıkarak saldırganlardan 26 yaşındaki F.K.’yı biraz ilerde yakaladı. Adliye’ye sevk edilen F.K. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Polis, diğer saldırganın yakalanması için de bölgedeki çalışmaların sürdüğünü bildirdi.

Evinde istirahat eden Başhekim Yardımcısı Arslan, saldıraya anlam veremediğini belirterek, "Kimseyle bir husumetim yok. Son zamanlarda tartıştığım hiç kimse olmadı. Ayrıca saldırıyı yapan kişileri de tanımıyorum" dedi.

Haldun AKYÜZ/AKHİSAR (Manisa), (DHA)