Faik Gürses Başka yerde şubemiz yoktur
HABERİ PAYLAŞ

Başka yerde şubemiz yoktur

Bir duruş sergiledi Galatasaraylılar. Adnan Polat’ın, başta “Erkeklik ve Rüşvet “ gibi iki ana temadan oluşan meydan okumasına öyle bir el kaldırdı ki, Tevfik Fikret’in daha rahat uyumasına vesile oldular.

BAŞBAKAN İNÖNÜ STADI’NA EL ATTI

Bu demektir ki, “Ertuğrul Günay, az kenara dur bakayım.”

[[HAFTAYA]]

BİR REKOR ADAM

1990’da UEFA bünyesine giren ve son seçimde yine kazanarak 2015’e kadar görev yapacak Şenes Erzik’in acaba bir diplomatik pasaportu var mıdır? Yoksa neden verilmez? Verilmişse elleriniz dert görmesin.

Haberin Devamı

ARAP’IN YALELLİSİ

Çağırıyorsun Trabzonspor’u, kapıda 2 saat bekletiyorsun, gazetecilere vize vermiyorsun. E ben de bunu anladımsa Arap olayım.

ALEX BARCELONA’DA OYNAR MI?

Oynamaması için bir neden mi var?

POLİTİKA

Recep Tayyip Erdoğan, “Gönlüm iki takımın da şampiyon olmasını istiyor”. Siyaset böyle bir şeydir işte.

DELİ İBRAHİM

A-2’nin başına antrenör olması beklenen ve isabetli olacak bir karardır. Beşiktaş İbrahim Üzülmez’i bir kenara atamaz. Atmamalı, böyle sahip çıkmalıdır.

O ARABADA BİZ OLSAK KESİN YANMIŞTIK

Jaja yandaki taksiciye kadehini uzatmış tokuşturuyor. Bilica alkolden mosmor kesilmiş.Bazen sınırsız içkiyle ekibe rastlamazsın, bazen de sınırın altında olsan bile enselenirsin. Kısmet diye buna derler işte. Neyse hadi şerefe bari.

AZ MEHMET ÇOK HANZ

Emre Can, Kaan Ayhan, Koray Gunter, Levent Ayçicek, Okan Aydın, Robin Yalçın ve Samed Yeşil. Almanya’da 4.kuşak olarak yetiştiler ve Türkiye’yi tercih etmediler. Kapılarını çalmamıza rağmen iş buraya gelmişse, tren çoktan kaçmış demektir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder