Gündem Başkan açlık grevinde

Başkan açlık grevinde

Paylaş
Başkan açlık grevinde

Kocaelispor'un 60 milyon TL'lik borcu için destek arayan Kulüp Başkanı Muammer Çelik'in çaldığı kapılar yüzüne kapanınca olan oldu

LİGDE SONUNCU OLDULAR

Haberin Devamı

Bank Asya 1’inci Lig’de 14 puanla sonuncu olan Kocaelispor, 60 milyon TL borcunu ödeyemiyordu. Kocaelispor’un Kulüp Başkanı Muammer Çelik, bu borcun ödenmesine destek verilmesi için kent yönetimi ve sanayicilerden destek istedi. Ancak olumlu yanıt alamadı. Muammer Çelik bu durumu protesto etmek için Kocaeli Eğitim Vakfı (KEV) Sefa Sirmen Tesisleri’nin girişindeki boş alana kurduğu çadırda açlık grevine başladı.

BU DURUMA MI DÜŞMELİ?

Muammer Çelik, “Bir kulüp başkanının bu duruma mı düşmesi gerekir? Sendika yöneticilerinden şık bir destek sözü aldık. Razı olan işçilerden ayda 5 TL kesilecek. Sanayiciler işçileri örnek almalı” dedi.

Başkan Muammer Çelik, açlık grevinin 5’inci günü olan dün fenalaştı. Kulüptekilerin çağırdığı ‘112 Acil Servis’ ekibi, yarı baygın Muammer Çelik’i hastaneye kaldırdı. Muammer Çelik’in eşi, 2 çocuğu ve Kocaelispor’un 200 taraftarı da hastaneye koştu. Başkan Muammer Çelik, tedavinin ardından yine açlık grevi yaptığı çadıra döndü.

Haberin Devamı

Ergün AYAZ/DHA