Spor Başkan kaldı büyük temizlik var

Başkan kaldı büyük temizlik var

Paylaş
Başkan kaldı büyük temizlik var

Fenerbahçe'de dün yapılan yönetim kurulu toplantısında arkadaşlarının baskısıyla Başkan Aziz Yıldırım göreve devam kararı aldı. Ancak takım içinde büyük operasyon var

Süper Lig’in son haftasında Trabzonspor’la 1-1 berabere kalarak şampiyonluğu Bursaspor’a kaptıran Fenerbahçe’de büyük şok ve üzüntü yaşanıyor.

Kongrede 3 sene şampiyonluk sözü veren Başkan Aziz Yıldırım, önce Türkiye Kupası, ardından da Süper Lig şampiyonluğunun kaybedilmesi sonrası taraftarların büyük tepkisiyle karşı karşıya kaldı.

Bazı taraftar grupları yönetimi istifaya davet ederek faturayı Başkan Yıldırım’a kesti. Yıldırım maçın ardından bazı arkadaşlarına “Artık yokum” dedi. Ancak dün yapılan yönetim kurulu toplantısında arkadaşlarının baskısıyla karşılaşan Aziz Yıldırım göreve devam kararı aldı.

Yönetim kurulunda taraftarın büyük tepki gösterdiği teknik direktör Christoph Daum ile bazı futbolcuların da durumu görüşüldü. 2006 yılında da Denizli’de Daum yönetimindeki Fenerbahçe şampiyonluğu Galatasaray’a kaptırmış, Alman teknik adamla yollar ayrılmıştı.

Daum bu sezon başında ise “3 sene üst üste şampiyonluk” vaadini yerine getirmek hedefiyle göreve geldi. Basın toplantısında “Denizli faciası bir daha yaşanmaz” diyen ve şampiyonluk garantisi veren Daum, tarihin tekerrür edip ikinci facianın yaşanmasının ardından ‘istenmeyen adam’ ilan edildi.

Yönetim bu yüzden Daum’un biletinin kesilmesine karar verdi. Alman hoca ile karşılıklı oturup makul bir para karşılığında yolların ayrılması bekleniyor.

Taraftarın en çok kızdığı bir diğer isim Güiza da yeni sezonda takımda düşünülmüyor. 2 yıl daha sözleşmesi bulunan İspanyol forvet satılık listesine konulacak ve en iyi teklifi yapan takıma gönderilecek. Yönetim takımdan başka isimleri de göndermeyi düşünüyor.

Haberin Devamı