Spor Başkan Özbek açıkladı! Menajer gideri şoke etti...

Başkan Özbek açıkladı! Menajer gideri şoke etti...

Paylaş
Başkan Özbek açıkladı! Menajer gideri şoke etti...

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Divan Kurulu'nda transfer harcamaları ile ilgili bilgi verdi.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Divan Kurulu'nda konuştu. Galatasaray'ın yaptığı transferlerde menajerlere verdiği para özellikle sosyal medyada büyük tepkiye neden oldu

8.9 MİLYON EURO!


Yapılan transfer harcamaları ile ilgili üyelere bilgi veren Başkan Özbek, oyunculara bonservis bedeli olarak 40 milyon euro ödediklerini, menajer gideri olarak ise 8.9 milyon euro kasadan para çıktığını açıkladı. G.Saray Başkanı ayrıca "18.5 milyon euro bonservis gelirimiz var. Ayrılan oyuncuların ücretlerini düşünürsek 10 milyon euroluk taahhütten kurtulduk" şeklinde konuştu.

İşte Özbek'in açıklamaları:

"Yeni kurduğumuz takımın performansı ortada. Üreten bir takım kurduk. Kurduğumuz futbol takımı para kazandıracak. Şampiyonlar Ligi'ne katılınca 35-40 milyon euro para geleceğini bilmiyor muyuz? Şampiyon olmamız gerektiğini bilmiyor muyuz? Bizzat kendim transfer görüşmeleri yaptım.

"1 KURUŞU BİLE HESAP ETTİM"


Galatasaray'ın 1 kuruşunu bile hesap ettim. Dolayısıyla kimse öküzün altında buzağı aramasın. Ne söz veriyorsam onun arkasındayım. Riva projesinden gelecek para bütün sorunları çözmez.


ÖZBEK İSTEMEDİ, KATILMADILAR


Levent Nazifoğlu ile geçen ayki toplantıda tartışan yönetim kurulu üyeleri Alper Narman ve Burçin Aslan bu ayki divana Başkan Dursun Özbek'in isteğiyle katılmadılar.

Haberin Devamı