Spor Başkan Şener, Klose'yle görüşecek

Başkan Şener, Klose'yle görüşecek

Paylaş
Başkan Şener, Klose'yle görüşecek

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Bayern Münih'te forma giyen Klose ile yarın bir araya gelmeyi planlıyor

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, camiada heyecana neden olan Almanya Milli takımının tecrübeli futbolcusu Miroslav Klose’ye imza attırmakta kararlı.

Ancak Lazio’nun son anda devreye girmesi ve futbolcunun buraya yeşil ışık yakması nedeniyle sıkıntı yaşayan Şener, yarın futbolcuyla bir araya gelmeyi planlıyor.

Bu görüşmede Klose’yi Türkiye’ye gelmeye ikna etmeye çalışacak olan Şener’in, oyuncuyu ikna etmek için tüm imkanlarını kullanacağı öğrenildi.

Şener’in Klose ile yapacağı görüşmenin ardından Belçika’nın Westerlo takımında forma giyen 24 yaşındaki Brezilyalı Paulo Henrique ile de masaya oturması bekleniyor.

Avrupa da birçok isim üzerinde detaylı bir araştırma yapan yönetim, 20 Haziran da Trabzon’da başlayacak olan kampa kadar tüm transferleri tamamlamak istiyor.

RADOSAV PETROVİC GÜNDEMDE

Bu arada bordo-mavililer Sırbistan’ın Partizan takımında forma giyen 22 yaşındaki defansif orta saha oyuncusu Radosav Petrovic’i de gündemine aldı.

Genç yaşına rağmen Avrupa da birçok takımında peşinden koştuğu Petrovic, 2009 yılından itibaren de ülkesinin A milli takımında forma giyiyor.

Sırp kulübüyle bu futbolcu için önümüzdeki günlerde görüşmeye başlama hazırlığı yapan yönetim, Petrovic’i alarak geleceğe yatırım yapmayı amaçlıyor.

ŞENOL GÜNEŞ’İN DOĞUM GÜNÜ

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, 59 yaşına girdi. Kulüp sitesinden yapılan açıklamada, "01.06.1952 tarihinde doğan Teknik Direktörümüz Şenol Güneş’in doğum gününü kutluyor, sağlık, başarı, mutluluk dolu uzun ömürler diliyoruz" ifadelerine yer verildi.

TRABZON BAROSU DA OLAYI FIFA’YA TAŞIYOR

Trabzon Barosu Başkanlığı 1136 sayılı Avukatlık kanunun 76. Maddesi’nde kendisine tanınan, 'Hukukun üstünlüğünü savunmak ve korumak’ yetkisinden hareketle; 2010 - 2011 Türkiye, "Spor Toto Süper Ligi" ile ilgili olarak UEFA, FIFA VE TFF nezrinde ve yargı boyutunda müracaatlarda bulunmaya karar verdi.

KOMBİNELER SATIŞA ÇIKIYOR

Öte yandan Trabzonspor’un 2011-2012 sezonunda H.Avni Aker Stadı’nda oynayacağı resmi müsabakalar için kombine kart satışlarına 6 Haziran Pazartesi günü başlanacak.

Kombine kart satışlarında eski kart sahipleri 18 Haziran’a kadar yerlerini tekrar satın alabilecekler. Genel satış dönemi ise 20 Haziran’da başlayacak.

Mevcut kombine kart sahiplerine VIP Özel tribünü hariç yüzde 10, bayanlarla, 1997 ve yukarı doğumlu çocuklara da VIP Özel ile kale arkası tribünleri hariç yüzde 50 indirim uygulanacak. Kombine kart satışlarında kredi kartıyla yapılacak ödemelerde kulüp tarafından 5 taksit imkanı sağlanacak.

KOMBİNE FİYATLARI

Buna göre 2011-2012 sezonu kombine kartları şu fiyatlardan satışa sunulacak: Kale arkası: 300 TL, Türk Telekom B, C, F, G: 600 TL, Türk Telekom: E, H: 350 TL, Türk Telekom: A, D: 450 TL, Kapalı A, D, E, H Bloklar: 1.250 TL, Kapalı B, C, F, G Bloklar: 1.500 TL, VIP: 3 bin TL, VIP Özel 1. sıra: 20 bin TL, VIP Özel 2 ve 3. sıralar: 15 Bin TL, VIP Özel 4 ve 5. sıralar: 13 Bin TL, VIP Özel: 6, 7, 8, 9 sıralar: 10 Bin TL."

Yunus Emre SEL/DHA

Haberin Devamı