Spor Başkan Şener'den Umut'a eleştiri

Başkan Şener'den Umut'a eleştiri

Paylaş
Başkan Şener'den Umut'a eleştiri

Kasımpaşa'yı sahasında 2-0 yenen Trabzonspor'un kulüp başkanı Sadri Şener, "Eğer, Umut, Teofilo'ya pas verseydi, maçta 5-6 fark olabilirdi" dedi

Hüseyin Avni Aker Stadı’nda saha zemininin değişeceğini ve yapılacak çalışmalar nedeniyle Denizlispor maçını dış sahada oynayacaklarını ifade eden Şener, Kasımpaşa’yı yenerek sahalarındaki son maçta taraftarlarına 3 puan hediye etmenin sevincini yaşadıklarını söyledi.

Kasımpaşa maçında çok sayıda gol pozisyonuna girdiklerini belirten Şener, "Ancak 2-0 kazandık. Eğer, Umut Teofilo’ya pas verseydi, 5-6 fark olabilirdi. O da vermedi ve fark olmadı.

Kasımpaşa, iyi bir takım. Biz de çok güçlü takımız. İnşallah ligde daha yukarılara tırmanırız" dedi.

"BİZE HER YER TRABZON"

Fenerbahçe ile Ziraat Türkiye Kupası finalinin Şanlıurfa’da oynanması kararı alındığını anımsatan Şener, "Benim bu konuda yapacak bir şeyim yok. Öyle arzu edilmiş. ’Bize her yer Trabzon’ diye tabir var. Şanlıurfa da öyle olur. Gönül isterdi ki bizim de fikrimizi alıp karar verselerdi. Emri vaki yapmasalardı" diye konuştu.

GÜNEŞ’TEN GÜNEYDOĞU AÇILIMI

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, dört büyük takım ile A Milli Takım’ın Doğu ve Güneydoğu’da maç yapmalarını önerdi.

Güneş, daha önce Ziraat Türkiye Kupası finali İstanbul’da oynanırsa iyi bir ambiyans olacağını düşündüğünü ve bunu dile getirdiğini belirterek, "80 bin kişilik Atatürk Olimpiyat Stadı’nı doldurulamaması konusunda şikayetçi olan Türkiye böyle fırsatı değerlendiremedi.

Yoksa bizim için maçın Şanlıurfa’da oynanacak olması fark etmez. Oraya gitmekten gurur duyarız. Dört büyükler ve A Milli Takım, Doğu ve Güneydoğu’da maçlar yapalım. Bu teklifte bulunuyorum. Çok sevindirici olur, oralarda da futbolu sevdirelim" iadelerini kullandı.

2

Haberin Devamı