Gündem Başkanla görüşemedi, harakiri yaptı

Başkanla görüşemedi, harakiri yaptı

Paylaş
Başkanla görüşemedi, harakiri yaptı

Manisa'da, iş istemek için gittiği belediyede, Belediye Başkanı MHP'li Cengiz Ergün ile görüşemeyen Recep Dülmen, bıçakla kendisini karnından yaraladı

İş aradığı halde 2 yıldan bu yana bulamadığını belirten 37 yaşındaki Receh Dülmen, dün saat 19.30 sıralarında, Manisa Belediyesi'ne gitti. Alkollü olduğu belirlenen Recep Dülmen, iş istemek için Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile görüşmek istedi.

Belediye görevlilerinin Başkan Ergün'ün makamında olmadığını söylemelerine rağmen Dülmen, ısrarcı oldu. Bir süre bekleyen Recep Dülmen, Başkan Ergün ile görüşemeyince belediye önünden ayrılarak, Valilik Binası karşısındaki Emekliler Parkı'na gitti.

Burada “İş istiyorum” diye bağıran Recep Dülmen, elindeki bıçakla kendini karnının 4 yerinden yaraladı. Kanlar içinde kalan R.D., çevredekilerin haber vermesi üzerine gelen polis ekipleri tarafından ikna edilerek, elindeki bıçak alındı.

Ambulansla Manisa Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Dülmen tedaviye alındı. Olay anında Başkan Ergün'ün belediye binasında olmadığı bildirildi.

İlker KILIÇASLAN/MANİSA (DHA)