Gündem Başkasıyla nişanlanan sevdiğine tecavüz etmek istedi

Başkasıyla nişanlanan sevdiğine tecavüz etmek istedi

Paylaş
Başkasıyla nişanlanan sevdiğine tecavüz etmek istedi

Başkasıyla nişanlanan sevdiğine tecavüz etmek istedi

Bursa’da aşık olduğu 17 yaşındaki M.A.’nın başkasıyla nişanlanmasına sinirlenen 24 yaşındaki Tekin S., iddiaya göre otomobiline zorla bindirdiği genç kıza mezarlıkta tecavüz etmek istedi. Jandarmaya sığınan genç kızın şikayeti üzerine yakalanan Tekin S. tutuklandı.

Haberin Devamı

Merkez Osmangazi İlçesi'nde bir markette kasiyer olarak çalışan M.A. önceki gün saat 18.00 sıralarında işten çıkıp evine giderken, daha önceden kendisine aşık olduğunu bildiği ancak arkadaşlık kurmadığı Tekin S. ile karşılaştı. Tekin S.’nin “Benim sana aşık olduğumu bilmiyor musun? Niçin nişanlandın? Sen benim olacaksın” dedi. M.A. ise kendisinin nişanlandığını bir daha rahatsız edilmek istenmediğini Tekin S.’ye anlattı. Genç kız, bağırarak konuşan “Seni kimselere yar etmem. Aileni ve seni öldürürüm. Seninle sokak ortasında konuşmayalım arabaya bin” demesi üzerine çevreden dikkat çekmemek için Tekin S.’nin kullandığı otomobile bindi. Aracın kapılarını kilitleyen Tekin S., genç kızı İsmetine Mahallesi Mezarlığı’na götürdü.

Haberin Devamı

Burada, nişanı atması ve kendisiyle evlenmesi teklifi M.A. tarafından bir kez da reddedilen Tekin S. çılgına dönerek genç kızın üzerindeki elbiseleri zorla çıkarıp tecavüz etmek istedi. M.A., Tekin S.’nin kolunu ısırıp arabadan inerek kaçmaya başladı. Yoldan geçmekte olan yolcu minibüsüne binen M.A. jandarmaya giderek durumu anlatıp, Tekin S.’den şikayetçi oldu. Jandarma ekipleri kısa sürede İsmetiye Mezarlığı’na giderek Tekin S.’yi gözaltına aldı. Adliyeye sevkedilen Tekin S. tutuklanarak cezaevine konuldu.

Hüseyin TÜCCAR/BURSA, (DHA)