Gündem Başkent'te esrarengiz iki ceset bulundu

Başkent'te esrarengiz iki ceset bulundu

Paylaş
Başkent'te esrarengiz iki ceset bulundu

Ankara'nın Kazan ilçesinde, bir genç kızın otomobilde, bir genç erkeğin de ağaca asılı halde cesetleri bulundu. Olay yerinde “Seni seviyorum, başkasına yar etmem” yazılı not elde edildi

Kazan ilçe merkezine 20 kilometre uzaklıktaki Orhaniye Mahallesi'nde oturan vatandaşlar, yerleşim bölgesine uzak ağaçlık alanda, park halindeki bir otomobilin içinde bir genç kızın, otomobilin yakınındaki bir ağaçta da bir erkek cesedi olduğunu görerek, durumu polise bildirdi.

Haberin Devamı

İhbar üzerine olay yerine gelen güvenlik güçleri, cesetlerin Batıkent'te oturan Ceren Demirtay (20) ve Yenimahalle ilçesinde oturan Sefa Ercan'a (23) ait olduğunu belirlendi. Ceren Demirtay'ın boğularak öldürülmüş olabileceği kaydedildi. Olay yerinde “Seni çok seviyorum başkasına yar etmem” yazılı bir not bulunduğu ileri sürüldü.

Gençlerin ailelerinin dün polis merkezlerine giderek, çocukları için kayıp ihbarında bulundukları öğrenildi. Gençlerin cesetleri kesin ölüm nedenlerinin belirlenmesi için Ankara Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

(A.A.)