Gündem Başkomiser tecavüzden tutuklandı

Başkomiser tecavüzden tutuklandı

Paylaş
Başkomiser tecavüzden tutuklandı

Çorum'un İskilip İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli Başkomiser 38 yaşındaki Metin M., 17 yaşındaki S.D. adlı kız öğrenciye tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklandı

İskilip İlçesi’nde meydana gelen olayda S.D., iddiaya göre Emniyet Müdürlüğü’ne giderek kendisini rahatsız eden kişiler olduğunu söyleyip yardım istedi.

Başkomiser Metin M. de genç kıza cep telefonu numarasını vererek, "Bir daha seni rahatsız eden olursa beni bu numaradan arayabilirsin" diyerek kızın da numarasını aldı.

EVİNE DAVET ETTİ

Evli olan Metin M., bir süre sonra genç kızı arayarak, kendisini rahatsız eden olup olmadığını sordu. Genç kızla bu şekilde arkadaşlık kurduğu ileri sürülen Metin M., kızı evine davet etti. Metin M., iddiaya göre birlikte alkol aldıktan sonra sızan S.D.’ye tecavüz etti.

Genç kız, yaşadıklarını İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giderek anlatıp şikayette bulundu. Bunun üzerine Başkomiser Metin M., mesai arkadaşları tarafından gözaltına alındı.

BAŞKOMİSER 'İFTİRA' DEDİ

Şüpheli, ifadesinde suçlamaları kabul etmeyerek S.D.’nin kendisine iftira attığını söyledi. S.D. ise, "Ben kendisinden yardım istedim. Beni koruyacağını sandım. Bana içki içirip tecavüz etti" diye konuştu.

İfadesinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak Çorum L Tipi Kapalı Cezaevi’ne konuldu.

Yusuf ÇINAR/DHA