Gündem Başkomiseri ve mesai arkadaşını rehin aldı

Başkomiseri ve mesai arkadaşını rehin aldı

Paylaş
Başkomiseri ve mesai arkadaşını rehin aldı

Bursa'nın İnegöl ilçesindeki bir karakolda başkomiser ile mesai arkadaşını rehin alan bir polis memuru, düzenlenen operasyon sonucu etkisiz hale getirildi

Alınan bilgiye göre, Önleyici Hizmetler Bürosu’nda görevli bir polis memuru, İnegöl Emniyet Müdürlüğü binasında henüz belirlenemeyen nedenden bir başkomiser ile bir polis memurunu rehin aldı. Olayın ardından karakola operasyon düzenlenirken, bu sırada rehin durumda olan başkomiser ile polis memuru camdan atlayarak kaçmayı başardı.

Haberin Devamı

Bu sırada bina içinde çıkan çatışmada 2 polis memuru yaralanırken 1 polis de şehit oldu. Çalışma arkadaşlarını rehin alan polis memuru da operasyon sonunda etkisiz hale getirildi. Yaralı polis memurları İnegöl Devlet Hastanesine kaldırıldı.

1 POLİS ŞEHİT OLDU

Bursa'nın İnegöl İlçesi'ndeki Merkez Polis Merkezi'nde Suat önisimli polis memurunun silahından çıkan mermilerle yaralanan polislerden biri şehit oldu. İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralı polis memurları Selahattin Arslan ve Murat Solak ise ilk müdahalenin ardından Bursa'ya sevk edildi.

Polis eskortluğu eşliğinde yaralılardan birini taşıyan ambulans, merkez Yıldırım İlçesi'ne bağlı Erikli Kavşağı'nda kaza yaptı. Yaralı polis memuru başka bir ambulansa alınarak Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi'ne getirildi.

Haberin Devamı

İlçeye gelen Emniyet Müdürü Halil Yılmaz yaptığı açıklamada, “Üzücü bir olay. Olay çok yönlü olarak araştırılıyor. Konuyla ilgili açıklama daha sonra yapılacak. Arkadaşların çalışma ortamlarının daha iyileştirilmesi için gerekli düzenlemeler gerçekleştirilecektir” dedi. Bu arada, dehşet saçan polis memurunun bir hafta Bayram izni istediği, amirlerinin olumsuz cevap vermesi üzerine olayın yaşandığı iddia edildi.

ŞEHİT POLİSİN İSMİ

Bursa'nın İnegöl İlçesi'ndeki Merkez Polis Merkezi'nde Suat önisimli polis memurunun silahından çıkan mermilerle şehit olan polis memurunun Halil Kazanlı olduğu belirtildi.

(DHA)