Spor Baskonia - Fenerbahçe Doğuş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Baskonia - Fenerbahçe Doğuş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Paylaş
Baskonia - Fenerbahçe Doğuş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

THY Euroleague'de son iki maçından galip ayrılan Fenerbahçe Doğuş, ligin 10. haftasında yarın deplasmanda Baskonia Vitoria Gasteiz karşı karşıya gelecek. Peki, Fenerbahçe - Baskonia maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte cevabı...

THY Euroleague'in 10. haftasında Fenerbahçe Doğuş, yarın TSİ 22.30'da deplasmanda İspanya temsilcisi Baskonia Vitoria Gasteiz ile mücadele edecek. Ligde geride kalan 9 haftada sarı-lacivertliler 6 galibiyet ve averajla üçüncü sırada bulunuyor. Baskonia ise 4 galibiyetle 11. sırada yer alıyor.

Fenerbahçe - Baskonia maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte cevabı...


30 Kasım Perşembe günü TSİ 22:30’da Fernando Buesa Arena’da oynanacak mücadele beIN Sports3 kanalından canlı yayınlanacak.

16. RANDEVU


Fenerbahçe ile Baskonia bugüne kadar Euroleague'de 15 kez karşı karşıya geldi. Söz konusu müsabakalarda sarı-lacivertliler 4 kez parkeden galip ayrılırken, İspanyol ekibi ise 11 kez rakibini mağlup etti. İki takım 2016 yılında Berlin'de düzenlenen Final-Four ilk maçında karşılaşmış, uzatmalarda Fenerbahçe 88-77'lik skorla galip gelerek, finale çıkmıştı.

İSTATİSTİKLERLE İKİ TAKIM


Baskonia, Euroleague'de bu sezon 81.0 sayı, 32.7 ribaund ve 18.8 ribaund ortalamalarıyla mücadele ederken, Fenerbahçe ise 79.6 sayı, 32.7 ribaund ve 19.3 asist ortalamalarıyla oynuyor. Ligde sarı-lacivertlileri 14.2 sayı ortalamasıyla oynayan Jan Vesely sırtlarken, İspanyol temsilcisinde ise Beaubois 14.0 sayı ortalamasıyla takımına katkıda bulunuyor.

Bu önemli karşılaşmayı Luigi Lamonica, Sreten Radovic ve Matej Boltauzer üçlüsü yönetecek.

FENERBAHÇE'DE SON DURUM


Fenerbahçe , son EuroLeague maçında Khimki Moskova’yı 71-67 mağlup etti. Temsilcimizde James Nunnally 20 sayı, 3 ribaund, 3 asist ve 2 top çalma ile 27 verimlilik puanın ulaştı ve maçın en değerli ismi oldu. Brad Wanamaker da 16 sayı buldu. Fenerbahçe, bu sonuçla birlikte EuroLeague’de dokuzuncu maçlar sonunda altıncı galibiyetini elde etti.

Fenerbahçe Doğuş, son lig maçında 28 Kasım Salı günü Demir İnşaat Büyükçekmece’yi ağırladı. Obradovic’in öğrencileri, baştan sona üstün götürdüğü mücadeleyi 82-59 kazandı ve sekiz hafta sonunda altıncı galibiyetini aldı. Fenerbahçe’de Nunnally 13, Melih 11, Melli de 10 sayı buldu.

Sarı-Lacivertlilerde, EuroLeague’in en yüksek üç sayı yüzdesine sahip takımı (%43.2). Fenerbahçe, potasında maç başına 74.1 sayı görüyor ve EuroLeague’in en iyi ikinci savunma takımı olarak dikkat çekiyor.

Fenerbahçe Doğuş’ta Nikola Kalinic’in tedavisi sürüyor.

BASKONIA'DA SON DURUM


Baskonia Vitoria Gasteiz’in kadrosunda Marcelinho Huertas, Jayson Granger, Janis Timma, Tornike Shengelia, Vincent Poirier, Rodrigue Beaubois, Johannes Voigtmann, Matt Janning, Rinalds Malmanis, Luca Vildoza, Illimane Diop, Patricio Garino ve Jordan McRae gibi isimler dikkat çekiyor.Rakibimiz, son olarak, dört ve beş numaralarda şans bulabilen Kevin Jones’u transfer etti.

Baskonia’da Jordan McRae, Illimane Diop ve Patricio Garino’nun sakatlıkları bulunuyor.

Baskonia, bu sezon EuroLeague’de oynadığı dokuz maçta dört galibiyet elde etti. Baskonia, ilk dört maçında galibiyetle tanışamadı. Başantrenörlük pozisyonunda değişikliğe giden ve Pablo Prigioni’nin yerine, geçtiğimiz yıl Valencia’yı İspanya Ligi şampiyonu yapan Pedro Martinez’i getiren Baskonia, bu tarihten sonra oynadığı beş EuroLeague müsabakasında dört kez kazandı. Bu müsabakalar arasında özellikle Panathinaikos (85-84) ve Real Madrid (105-75) galibiyetleri dikkat çekti.

Baskonia, son iki EuroLeague maçını deplasmanda oynadı. İspanyol ekibi, Zalgiris’i Kaunas’ta 97-77 ve Kızılyıldız’ı Belgrad’da 85-81 ile geçti. Kızılyıldız mücadelesinde Voigtmann 17, Shengelia 16, Timma da 15 sayı buldu.

Pedro Martinez’in öğrencileri, İspanya Ligi ACB’de bu sezon çıktığı dokuz maçın beşini kazandı. İspanyollar, İspanya Ligi’nde de üç maçlık bir galibiyet serisi yakalarken, son müsabakasında San Pablo Burgos’u deplasmanda 100-76 yendi. Bu mücadelede Shengelia 18, Timma 17, Voigtmann 15 sayı üretti.

Haberin Devamı