Magazin 'Başrolde bir Sırp olmasını kabullenemediler'

'Başrolde bir Sırp olmasını kabullenemediler'

Paylaş
'Başrolde bir Sırp olmasını kabullenemediler'

Emina Sandal, ülkesi Sırbistan'daki bir basın kuruluşuna verdiği röportajda Türk medyasına yüklendi

'Lale Devri' dizisinin başrol oyuncusu Emina Türkcan'dan tartışma yaratacak açıklama! Sabah gazetesinden Bülent Cankurt'un haberine göre dizideki performansı eleştirilen Sandal, Srbija Time'da yayınlanan röportajında Türk medyasından dert yandı: "Türk medyası, benim dizide başrol oynamamı bir türlü kabullenemedi. Sırp bir kadının nasıl olup da başrolü alabildiğini merak ediyorlar!"

BENİ MOTİVE EDİYOR

Medyanın tutumunun kendisini motive ettiğini de söyleyen Emina Sandal, röportajında şu açıklamaları da yaptı: "Medya bence bu konuda biraz mutsuz. Ama ben profesyonelim ve bütün bunların beni etkilemesine izin vermiyorum. Bütün kötü sözler, beni daha iyi olmak için kamçılıyor!"

MUSTİ İKİNCİ EVLİLİĞİYMİŞ

Geçen hafta, Mustafa Sandal'ın eşi, 'Lale Devri' dizisinin başrol oyuncusu Emina Sandal'ın bir dizi estetikle bugünkü güzelliğine kavuştuğunu ortaya çıkarmıştım. İşte size Emina cephesinden bir bomba daha... Emina'nın Mustafa Sandal'dan önce başından bir evlilik geçmiş. Evet, yanlış okumadınız, Emina, Musti ile ikinci evliliğini yapmış. Sırbistan'da, henüz 17 yaşındayken bir Sırp ile evlenen Emina'nın bu evliliği bir yıl sürmüş. Sırbistan'da Emina'nın bu evliliği biliniyormuş ama Türkiye için bugüne kadar bu bir sırdı. Benim asıl merak ettiğim, bu sırrı kocası Musti'nin bilip bilmediği!

MEDYADAN YANA DERTLİ

Bu arada Sırbistan'dan bir arkadaşım Eminal'nın bir Sırp gazetesinde çıkan röportajını e-posta ile göndermiş. Emina röportajında Türk medyasından dert yanıyor! "Türk medyası, benim bir dizide başrol oynamamı bir türlü kabullenemedi. Sırbistan'dan bir kadının nasıl olur da başrolü alabildiğini merak ediyorlar. Bence bu konuda biraz mutsuzlar. Ben profesyonelim ve bunların beni etkilemesine izin vermiyorum. Bütün kötü sözler, beni daha iyi olmak için kamçılıyor" demiş Emina. Bu sözlerinle bize biraz haksızlık etmiyor musun Emina?..

2

Haberin Devamı